Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

"Positivus Music" aicina uz grupas "Faithless" atvadu koncerta tiešraidi "Kino Citadele"

Līga Andžāne, 31.03.2011. 20:23

Koncertu aģentūra "Positivus Music" sadarbībā ar k/t „Kino Citadele" visiem grupas "Faithless" faniem piedāvā iespēju apmainīt atceltā koncerta biļeti pret divām biļetēm uz "Faithless" pēdējā koncerta tiešraidi k/t „Kino Citadele". Biļetes apmainīt iespējams k/t „Kino Citadele" kasēs no piektdienas, 1. aprīļa, līdz sestdienai, 9. aprīlim, plkst. 00:15 kinoteātra kases darba laikā.
"Positivus Music" aicina uz grupas "Faithless" atvadu koncerta tiešraidi "Kino Citadele"

Piektdien, naktī no 8. uz 9. aprīli, grupas pēdējo uzstāšanos no Londonas Brixton O2 Academy varēs baudīt uz lielā ekrāna izcilā attēla un skaņas kvalitātē. Koncerta sākums plkst. 00:30, durvis atvērtas no plkst. 23:59.

"Positivus Music" jau informēja, ka biļetes uz atcelto grupas "Faithless" koncertu var nodot atpakaļ "Biļešu Serviss" Kongresu nama kasē un saņemt atpakaļ naudu vai apmainīt pret Positivus festivāla biļeti, piemaksājot 5 latu starpību.

Apmaināmo biļešu skaits ir ierobežots!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV