Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Jauno mūziķu konkurss "Stage Number One 2011" piedzīvo lielu atsaucību

Zane Zvirbule, 25.10.2010. 10:28

„Stage Number One 2011" organizatori un galvenie atbalstītāji Radio Valmiera un Radio Skonto ir patiešām patīkami pārsteigti un priecīgi par jauno mūziķu lielo atsaucību. Ir sasniegts pieteikšanās rekords – nepilnā nedēļā ir pieteikušās vairāk kā 20 grupas. Pasākuma organizatori saka paldies jau tām grupām, kuras ir pieteikušās konkursam un aicina arī citus uzdrīkstēties un pieņemt šo izaicinājumu.

Pasākuma organizatori strādā, lai finālistus sagaidītu daudzas vērtīgas balvas no „Stage Number One 2011" atbalstītājiem un sponsoriem. Varam minēt, ka visu šī pasākuma laiku būsim kopā ar „Radio Valmiera" un „Radio Skonto", kuri arī būs parūpējušies par vienu no galvenajām balvām uzvarētājiem - bezmaksas dziesmas ierakstu profesionālā skaņu ierakstu studijā un nodrošinās grupas jaunā singla rotāciju Radio Valmiera, kas skan visā Vidzemē.

Pirms konkursa norisināsies vairākās CEĻAZĪMES kārtās, kurās dalībnieki cīnīsies par iespēju piedalīties „Stage Number One 2011" ATLASES kārtās. Pirmā CEĻAZĪMES kārta sāksies jau 19. novembrī.

Chill Inn mājas lapā www.chill-inn.lv ir iespēja aizpildīt online pieteikuma anketu un lejupielādēt konkursa "Stage Number One 2011" nolikumu.

Nenokavē! Pieteikšanās laiks būs atkarīgs no grupu pieteikumu skaita.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV