Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Šons izaicina Laundželu

Ilze Siliņa, 26.10.2010. 11:32

Horeogrāfs un dejotājs, kā arī Kluba L.A. īpašnieks Šons (Shon Ani) nolēmis Halovīna naktī darīt galu ilglaicīgajiem spoka Laundželas (Lounge L.A.) vīzijām klubā.

Apbruņojies ar papildspēkiem - maskās un kostīmos tērptiem kluba darbiniekiem un apmeklētājiem - šons īpašā rituālā Halovīna nakts kulminācijā dosies Kluba L.A. pagrabā un ar pīlādža zaru, spoguļiem un ķiplokiem cīnīsies pret Kluba spoku, kas nodēvēts sievietes Laundželas vārdā.

Kluba L.A. ēka Audēju ielā 11 ir celta 13.gadsimtā. Pagraba izbūve, kurā notiek ballītes, dejas un citi pasākumi, saglabāta autentiska. Kopš ēkas pirmssākumiem tajā darbojušies krogi, tādēļ arī kluba spoks nodēvēts Laundželas vārdā, kas bijusi kāda skaista, bet neganta krogusmeita. Katru svētdienas vakaru tā plēš glāzes, slēpj traukus vai arī tukšo gardos alkoholiskos dzērienus.

Interesentus aicinām piedalīties Laundželas medībās, tērptus visu svēto nakts tērpos. Jo interesantākais tērps saņems balvā 20 Ls dāvanu Kluba L.A. dāvanu karti. Spoka Laundželas medības sākas 22:00, ieeja brīva!

Klubs L.A. ir lounge tipa atpūtas vieta dažādiem vecumiem un gaumēm: pirmdienās chill out, jazz mūzika, otrdienās – karaoke vakari. Trešdienās klubā notiks Gain Fast: Battle of the Bands, savukārt ceturtdienas vakaros kluba pagrabstāvā tiek spēlēta Mafija un uzstājas jau atzinību iekarojuši izpildītājmākslinieki! Piektdienās un sestdienās ballītes, kam seko Afterparty līdz pat 12:00 dienā. Svētdienās kino vakars chill out atmosfērā.

Klubs L.A. apmeklētājus gaida katru dienu no plkst. 16:00 līdz pēdējam viesim.

Turklāt Klubs L.A. piedāvā dzimšanas dienu un citu notikumu svinētājiem, kā arī korporatīvajiem klientiem telpas izmantot bez maksas, papildu vēl dāvinot klienta izvēlētus atraktīvus pārsteigumus. Klubā uz lielā ekrāna vērojamas sporta pārraides, kā arī L.A. atzīts par tūristiem draudzīgu klubu ne tikai pievilcīgo cenu un laipnās apkalpošanas, bet arī īpaši draudzīgās attieksmes dēļ!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV