Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Klubs L.A. jaunajā gadā sola pārsteigumus

Maija Dzērve, 05.01.2011. 13:16

Ir aizvadīti pieci veiksmīgi nostrādāti mēneši kopš klubs L.A ir pieteicis sevi kā jaunu izklaides vietu Vecrīgas sirdī, Audēju ielā 11. Līdz ar jaunā gada sākumu ir būtiski mainīta pasākuma programma un visi ir aicināti izbaudīt vēl trakākas ballītes. Janvāra mēnesis būs ļoti mežonīgs. Jau šo sestdien 8.janvārī no plkst. 22:00 visi ir aicināti uz ''Slapjo T-kreklu tusiņu''.
Klubs L.A. jaunajā gadā sola pārsteigumus

''Pēc Jaunā gada svinībām mēs sapratām, ka mūsu mērķauditorija ir jaunieši no 18 gadu vecuma. Līdz ar to šogad L.A klubs pārsteigs apmeklētājus ar atraktīviem un aizraujošiem pasākumiem. Jauniešiem nejutīsies novēroti un nepieņemti, mēs vēlamies radīt atmosfēru, kurā apmeklētāji justos brīvi,'' stāsta kluba L.A radošais direktors Šons. Patīkams pārsteigums bija lielā atsaucība karaoke vakariem. Tieši tāpēc turpmāk katru ceturtdienu no plkst. 22:00 klubs vērs durvis visiem karaokes faniem. Šis gads klubā būs ļoti nerātns, daudz tiks spēlēts ar vārdu seksualitāte, L.A uzdrošināsies būs inovatīvs un nebaidīsies izmēģināt jaunas un interesantas lietas.

L.A klubam ir fantastisks piedāvājums visiem vārda dienas un dzimšanas dienas jubilāriem. Šādos svinību gadījumos klubs piedāvā telpas par brīvu, kā arī saņemt dāvanā sev vēlamo - torti, šampanieša pudeli, vīriešu vai sieviešu striptīzu... Pasakiet, ko vēlieties, un saņemiet to dāvanā! Ja vēlies, vari atnākt iepriekš iepazīties ar vietu, novērtēt kokteiļu piedāvājumu un aprunāties ar mums par svinību organizēšanu klubā L.A.

Klubā L.A. izbaudīsiet labāko ballīšu atmosfēru pilsētā, reibinošus un atspirdzinošus kokteiļus, viltīgo Brenguļu alu, ļoti labus kafijas dzērienus, kā arī gardas uzkodas iepriecinošām cenām!

Klubs L.A. ir lounge tipa atpūtas vieta dažādiem vecumiem un gaumēm. Plašāka informācija atrodama mājas lapā www.klubsla.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV