Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Klubā "Fontaine Palace" koncertēs Roberts Gobziņš un notiks konkursa "Flashlight" atlase

Jānis Enkūzens, 28.10.2010. 12:33 | komentāri (2)

Nedēļas nogalē klubā "Fontaine Palace" uzstāsies Roberts Gobziņš ar savu grupu "Resnie Putni" un četras jaunas grupas sacentīsies konkursā "Flashlight".
Klubā "Fontaine Palace" koncertēs Roberts Gobziņš un notiks konkursa "Flashlight" atlase

Piektdien, 29.oktobrī, klubā "Fontaine Palace" koncertu sniegs Roberts Gobziņš ar savu grupu "Resnie Putni". Uz skatuves viņiem pievienosies atraktīvā turbo folka apvienība no Kuldīgas "Oranžās Brīvdienas". Šā gada vasarā grupa "Oranžās Brīvdienas" bija devusies "Ceļojošā Balagāna tūrē 2010", kuras ietvaros muzicēja dažādos Eiropas valstu klubos un festivālos.

Par dejām šajā vakarā rūpēsies DJ Megafons.

Savukārt sestdien, 30.oktobrī, kā ierasts mēneša pēdējā sestdienā, notiks jauno grupu konkurss "Flashlight". Par vietu nākamajā kārtā cīnīsies grupas "Smind"(Rock / Alternative), "8 Minutes"(Pop / Alternative ) un "Rise Inside"(metal), kā arī "Flaer"(Pop / Rock) no Lietuvas. Grupa "Flaer" ir pirmā ārzemju grupa, kas piedalās šajā konkursā.

Kluba apmeklētājiem, kas sestdien ieradīsies tērpti maskā, par godu Helovīnu jeb visu svēto dienai, biļete nebūs jāpērk.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV