Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Mākslas darbinieku namā koncertēs grupa "Keksi"

Ilona Brūvere, 01.11.2010. 12:24

13.novembrī plkst. 19:00 Mākslas darbinieku namā, Vaļņu ielā 9, Rīgā, ar tradicionāla un spilgta rokenrola koncertprogrammu uzstāsies grupa "Keksi".
Mākslas darbinieku namā koncertēs grupa "Keksi"

"Keksi" ir viena no populārākajām grupām Latvijā, kas, stingri ievērojot rockabilly tradīcijas, ātri gūst panākumus Austrumu un Ziemeļeiropas mūzikas tirgū, izceļoties ar stilīgu repertuāra muzikālo un skatuvisko risinājumu.

Aleksandrs Sircovs (Muravejs) "Keksus" dibināja pirms trīspadsmit gadiem, un mūziķi vienlaicīgi iesaistījās vairākos projektos, kas ļāva viņiem attīstīties kā neatkarīgam kolektīvam. Otrajā gadā pēc grupas dibinšānas tā saņēma uzaicinājumu viesoties Singapūrā, kur "Keksi" vieskoncertos pavadīja visu gadu.

Muravejs piecu mūziķu grupu paplašinājis līdz astoņiem, izveidojot spilgtu pūšamo instrumentu sekciju ar diviem tenorsaksofoniem, trombonu un trompeti, ritma grupas sitamo instrumentu partitūru piedāvājot ne tikai bungām, bet arī gitārai un kontrabasam. Grupai pievienojies arī talantīgais pianists un vokālists Romāns Vendiņš. "Keksu" repertuārā galvenokārt ir tradicionālais rokenrols, kas vienmēr izskan atraktīvā muzkālajā un skatuviskajā manierē. Mākslas darbinieku namā dzirdēsit rokenrolu grupas "Keksi" un solista Aļģirdas Šuminskas izpildījumā.

Biļetes Biļešu servisa kasēs www.bilesuserviss.lv un Mākslas darbinieku namā.

www.mdn.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV