Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Rīgā koncertēs zviedru grupa "Roxette"

Inese Rutkovska, 03.11.2010. 09:18

Pēc veiksmīgi aizvadītā grupas "A-ha" koncerta, ko klātienē vērojuši aptuveni 10 000 skatītāju, tā rīkotāji koncertaģentūra "Makroconcert" izziņo vēl vienas leģendāras popgrupas viesošanos Latvijā, proti, 16.martā savas 2011.gada pasaules turnejas laikā uz halles "Arēna Rīga" skatuves uzstāsies zviedru duets "Roxette".
Rīgā koncertēs zviedru grupa "Roxette"

Grupa "Roxette", kuras sastāvā ir Marija Fredriksone un Pērs Gesle, ir viena no populārākajām astoņdesmito gadu beigu - deviņdesmito gadu grupām, kas sasniegusi galvu reibinošus panākumus un pārdevusi vairāk kā 70 miljonus ierakstu. Dziesmas "The Look", "Listen To Your Heart", "It Must Have Been Love", "Joyride", "How Do You Do", "Sleeping In My Car", "Crash! Boom! Bang!" un daudzas citas sasniegušas hitparāžu augstākās virsotnes neskaitāmās valstīs un joprojām bieži tiek atskaņotas radiostacijās visā pasaulē.

Grupa dibināta 1986.gadā un ir izdevusi septiņus studijas albumus, kā arī vairākas labāko dziesmu izlases. 2002.gadā "Roxette" uz laiku pārtrauca savu radošo darbību dziedātājas veselības sarežģījumu dēļ – Marijai Fredriksonei tika atklāts smadzeņu audzējs. Pēc sekmīga ārstēšanas kursa viņai izdevās atlabt, taču vairākus gadus "Roxette" nekoncertēja un atkal apvienojās vien 2009.gadā Pēra Gessles Eiropas turnejas laikā.

Šobrīd "Roxette" strādā pie jauna albuma, kuru plānots izdot 2011.gada sākumā. Koncertā Rīgā būs iespējams dzirdēt lielākoties grupas populārākās dziesmas, kā arī vairākas jaunas kompozīcijas. Šis būs pirmais grupas solokoncerts Latvijā. Biļetes uz to būs iespējams iegādāties no 15.novembra visās "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās.

2011.gadā koncertaģentūra "Makroconcert" svinēs savas darbības desmito jubileju un atzīmēs to, rīkojot vairāku Latvijā ilgi gaidītu grupu koncertus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV