Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Četras "Joy Division" dziesmas grupas basists ierakstīs jaunā EP

Mārtiņš Zviedris, 25.11.2010. 14:12

Bijušais "Joy Divison" basists Pīters Huks nolēmis ieskaņot EP ar britu post punk pionieru četrām dziesmām.
Četras "Joy Division" dziesmas grupas basists ierakstīs jaunā EP

Ierakstā kopā ra Huka pašreizējo grupu "The Light" piedalīsies Mančesteras rokgrupas "Happy Mondays" bijusī dziedātāja Roveta.

"Viņa [Roveta] vēlas, lai mēs EP ierakstītu četras [Joy Division dziesmas], ko viņa dzied [koncertos]," Huka teikto SlicingUpEyeballs.com citē NME. "Tās ir 'Insight', 'New Dawn Fades', 'Atmosphere' un gabals ar nosaukumu 'Pictures', " mūziķis precizē, piebilstot: ierakstu veidot viņu pārliecinājusi "patiesi jaukā kvalitāte", ko dziesmu versijas, pēc viņa domām, iegūst Rovetas sniegumā.

"The Fall" un Roveta kāpa uz skatuves arī kluba FAC251 atklāšanas svētkos šā gada februārī, kad Huks pirmatskaņoja dziesmu "Pictures" - pēc Huka raksturojuma, brīnišķīgi neprātīgu, pancīgu kompozīciju. Tās teksts (kas, protams, pieder "Joy Division" līdera Iana Kērtisa spalvai) un muzikālā pamatideja radās 1978. gadā, bet aranžējumu Huks pabeidza tikai nesen.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV