Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Valmierā notiks grupas „Putnu balle" koncerts

Elīna Neimane, 30.11.2010. 09:36

26.decembrī plkst. 16 Valmieras Kultūras centrā notiks grupas „Putnu balle" koncerts, kurā apmeklētājiem būs iespēja baudīt īpašu un sirsnīgu Ziemassvētku koncertprogrammu. Tajā skanēs skaistas un visiem labi zināmas dziesmas īpašā skanējumā, uzburot patiesu un ģimenisku noskaņu.
Valmierā notiks grupas „Putnu balle" koncerts

Grupas dalībnieki aicina ikvienu kopā ar saviem tuviniekiem pavadīt šo gaišo Ziemassvētku laiku, vienoties sirds siltumā un dalīties priekā. Labo domu un darbu nekad nevar būt par daudz, tāpēc koncerta apmeklētāji tiks rosināti veikt labus darbus kopā ar biedrību „Dzīvnieku pansija Ulubele", rūpējoties par pamestiem dzīvniekiem, dāvājot savu sirds siltumu kādam noklīdušam zvēriņam, kā arī aicina vienmēr būt atbildīgiem un iecietīgiem pret tiem, ko esam pieradinājuši.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā būs nopērkamas Valmieras Kultūras centra kasē un internetā www.bilesuparadize.lv. To cena no Ls 3,00 – 5,00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV