Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Ainars Virga šovakar ar koncertu prezentēs video veltījumu Grodumam

Guntars Račs, 15.12.2010. 09:16

Leģendārās grupas "Līvi" ilggadējais līderis Ainars Virga šī gada novembra sākumā klausītājus iepazīstināja ar savu dziesmu "Nezāles neiznīkst", kura veltīta šogad aizsaulē aizgājušajam draugam un grupas kolēģim Jānim Grodumam.
Ainars Virga šovakar ar koncertu prezentēs video veltījumu Grodumam

Kopš novembra sākuma dziesma ir guvusi vērā ņemamus panākumus Mp3 lejupielādes portālā Doremi.lv, kur trīs nedēļas bija sasniegusi pirmo vietu.

Dziesma atrodas arī radio SWH Top 20 un citu radiostaciju topos, bet apvienotajā Latvijas radiostaciju topā šonedēļ ir #3.

Ņemot vērā dziesmas panākumus radās doma izveidot arī dziesmas videoklipu, kuru veidot uzņēmās vairāku grupas "Līvi" videoklipu autore Žaklīna Cinovska. Jaunais video ir savdabīgs Ainara vizuālais atmiņu stāsts par saviem aizsaulē aizgājušajiem draugiem Jāni Grodumu, grupas skaņu režisoru Juri Jakovļevu un brāli Daini Virgu, kuru fotoattēli un video fiksācijas būs redzamas jaunajā video.

Videoklipa prezentācijai par godu Ainars Virga ar savu grupu šovakar plkst. 21.00 sniegs koncertu Neatkarīgajā teātrī "Kabata" , Rīgā, Peldu ielā 19.

Video prezentācijas koncerts Liepājā notiks 18.decembrī plkst. 22.00
Latvijas 1. Rokkafejnīcā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV