Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Triānas Parks" piedāvā konkursā laimēt grupas kalendāru

Ilze Malaševska, 21.12.2010. 14:18

Neilgi pirms Ziemassvētkiem un Jaunā gada "Triānas Parks" vēlējās izgatavot interesantu dāvanu, ar ko pārsteigt savus atbalstītājus un draugus. Tieši tāpēc kopā ar "Picture Happy" radās ideja par kalendāriem - praktisku un krāsainu dāvanu, kas radīta, kalendāra noformējumā izmantojot Sanda Vāgnera un Zaigas Kediņas fotogrāfijām.
"Triānas Parks" piedāvā konkursā laimēt grupas kalendāru

"Triānas Parks" kopā ar "Picture Happy" radošo komandu piedāvā katru dienu ikvienam interesentam piedalīties konkursos, kas tiks izziņoti grupas sociālajos tīklos, un kalendārus iegūt savā īpašumā.

Katru dienu pulksten 12:00 un 20:00 twitter.com, facebook.com, draugiem.lv lietotājiem un grupas faniem tiks publicēts jautājums, uz kuru atbildes varēsi atrast "Picture Happy" un "Triānas Parka" mājas lapās. Katrs pirmais un piektais pareizo, kā arī oriģinālāko atbilžu autors iegūs Ziemassvētku dāvanu - "Triānas Parka" galda kalendāru.

Jautājumus atrodami: www.facebook.com/trianapark, www.twitter.com/trianapark, www.draugiem.lv/trianasparks, www.trianasparks.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV