Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pēc nedēļas – „Goran Gora and The Yrs" koncerts

Dace Volfa, 12.01.2011. 23:45

„Goran Gora and The Yrs" veic pēdējos sagatavošanās darbus pirms 19. janvāra koncerta „Sapņu fabrikā".
Pēc nedēļas – „Goran Gora and The Yrs" koncerts

Grupa katru dienu pavada mēģinājumu telpās, kamēr koncerta kopējo vīziju uzrauga režisors Kaspars Zvīgulis. Šeit – neliels ieskats mēģinājumā: http://www.youtube.com/watch?v=HAcQ7b8E28A

Kļuvis zināms, ka „Goran Gora and The Yrs" uz skatuves pievienosies ne vien „I'm Kingfisher" (Zviedrija), bet arī Māra Upmane – Holšteine un Ksenija Sundejeva. Visi šie mūziķi piedalījās albuma „Mystyrys Yrs" ierakstā.

Šonedēļ „Goran Gora and The Yrs" saņēma priecīgu ziņu – albums „Mystyrys Yrs" ir nominēts Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvai kategorijā „Labākais popmūzikas albums".

Atgādinām, ka „Goran Gora and The Yrs" koncerts „Sapņu fabrikā" notiks 19. janvārī. Koncerta īpašie viesi – „Ewert and The Two Dragons" no Igaunijas.

Biļetes var iegādāties www.bezrindas.lv.

Koncertu atbalsta „Mobilly", bārs „I Love You", „Radio 101", „Draugiem.lv", TVNET, žurnāls „Ir" un uzziņu dienests „1188".

Resursi internetā:
Goran Gora and The Yrs: www.gorangora.com
I'm Kingfisher: www.imkingfisher.com
Goran Gora and The Yrs suvenīri: http://www.uzvelckreklu.lv/lv/katalogs/specialie/?cid=389852&id=390010

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV