Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Mūziķi atbalsta Latvijas izlasi Eiropas Nāciju motokrosā

Tomass Cīrulis, 08.09.2010. 16:11

Latvijas izlase Eiropas Nāciju motokrosam ir nokomplektēta, sportisti trenējas, mehāniķi gatavo motociklus, bet komandas menedžments gādā ne tikai par to, lai Latvijas izlase būtu godam pārstāvēta Holandē, lai tā labi izskatītos, lai Latvijas fani, kas būs atbraukuši uz Markelo, tur justos gaidīti, bet arī lai pievērstu citu valstu līdzjutēju uzmanību un iekarotu viņu labvēlību, kas var noderēt sacensību dienā.
Mūziķi atbalsta Latvijas izlasi Eiropas Nāciju motokrosā

Šim mērķim tiek gatavoti daži pārsteigumi. Viens no tiem ir mūziķu iekļaušana delegācijā. Tika uzrunāts viens no labākajiem Latvijas jaunās paaudzes mūziķiem Goran Gora ar grupu Yrs, un viņi labprāt piekrita braucienam, neprasot atlīdzību, tādejādi izrādot atbalstu Latvijas izlasei.

Mūziķu komentārs: "Mēs esam priecīgi par savu iekļaušanu Latvijas motokrosa delegācijā, jo šis brauciens ir gan iespēja piedalīties tik lielā pasākumā kā Eiropas motokrosa komandu čempionāts, gan iespēja morāli un muziākli atbalstīt cilvēkus, kas reāli dara, nevis tikai runā. Bez tam, man (Goran Gora) vienmēr motocikli ir patikuši vairāk kā automašīnas..."

Goran Gora un grupa Yrs sniegs vairākus priekšnesumus - uzstāsies uz prāmja „Baltic Amber", kas 29.septembrī vedīs Latvijas izlasi un fanus no Rīgas uz Lībeku, piektdienas vakarā izklaidēs visus klātesošos Latvijas un citu valstu sportistus un fanus pie Latvijas izlases telts, un iespējams, arī uzstāsies lielajā fanu teltī sestdienas vakarā, bet par to vēl norit sarunas ar sacensību organizatoriem, vai teltī būs sagādāts nepieciešamais tehniskais aprīkojums.

Aicinām visus fanus izmantot izlases ģenerālsponsora prāmju līnijas Ave Line īpašo cenu piedāvājumu! Tagad ir skaidrs, ka brauciena cenā „iekļauti" arī augstvērtīgi muzikālie priekšnesumi, ko sniegs Goran Gora un grupa Yrs.

Rezervējiet biļetes pie izlases sadarbības partnera, tūrisma aģentūra „Travel Art" (www.travelart.lv).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV