Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

"Age of Stones" godam atzīmē savu 10 gadu jubileju LMA Studentu klubā

Oskars Kupše, 18.01.2011. 08:44

14. janvārī Latviešu rokgrupa no Valmieras "Age of Stones" LMA Studentu kluba apmeklētājiem bija sarūpējusi intensīvu muzikālās atpūtas programmu, tādējādi atzīmējot savu 10 gadu jubileju.
"Age of Stones" godam atzīmē savu 10 gadu jubileju LMA Studentu klubā

Galerijas:

Tiesa gan, līdz pašu pasākuma vaininieku kāpšanai uz skatuves bija mazliet jāpaciešas, jo viņu uzstāšanās tika pamatīgi iesildīta ar divu "Age of Stones" muzikālo draugu palīdzību. Kā pirmie sevi uz skatuves pieteica Lietuviešu alternatīvā roka grupa "Gold Lion", kuras dalībnieki, lai arī tika pieteikti kā īpaši ekscentriski un pat vizuāli atbilda šim vārdam, tomēr savās darbībās uz skatuves līdz galam to apliecināt nespēja un dažbrīd pat notiekošais šķita pārāk uzspēlēts. Iespējams, ka pietrūka laika, lai kā pirmajiem iekustinātu publiku, kas bija paspējusi veikt tikai kādu trešo bāra apmeklējumu. Bet tieši ņemot vērā grupas salīdzinoši nelielo vecumu uzskatu, ka tā vēl daudz varēs mācīties, lai uzlabotu savu sniegumu.

Arī grupas dziesmu krājums pagaidām ir diezgan neliels - grupa dibināta 2009. gadā un savu darbību sākusi ar kaverversiju izpildīšanu. Tiesa, interesantu odziņu skanējumam pievienoja Gold Lion sastāvā esošā vijolniece, kas īpaši labi iederējās grupas sarūpētajā latviešu tautasdziesmas izpildījumā.

Pavisam nelielu enerģisku ievadu pirms pašiem jubilāriem sagādāja valmierieši no labi zināmās grupas "GhettoZloba" – publika "Age of Stones" sagaida jau karsta un daži aktīvākie dejotāji jau pat stutē viens otru, cenšoties atgūt spēkus.

Puiši no grupas "Age of Stones" bija pacentušies sarūpēt interesantu programu, iekļaujot gan dziesmas no grupa pirmsākumiem, gan arī jaunākās kompozīcijas. Tādējādi piedāvājot klausītājiem savdabīgu paraugstundu par grupas vēsturi un izsmeļot pēdējās deju spēka paliekas ikvienā. Domāju, ka šoreiz komentāri par grupas sniegumu ir lieki – ikvienam, kurš bija Studentu klubā tika nodrošināta kārtīga un jestra ballītes atmosfēra!

Jāatzīmē, ka arī citi "Age of Stones" mūzikas stilam radniecīgu grupu pārstāvji, kā puiši no "AK69", paviesojās pasākumā un ik pa brīdim kāpa uz skatuves teikt apsveikumus un cienāt jubilārus ar kādu šķidrā prieka mēriņu.

Muzikālām emocijām piesātināts vakars!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV