Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Kafejnīcā „Taka" gaidāms „Home Video #6" pasākums

Taka, 07.02.2011. 08:49

12. februāra vakarā aicinām apmeklēt „Home Video #6" pasākumu kafejnīcā „Taka", Miera ielā 10. Pasākuma programmā filma "Krautrock: The Rebirth Of Germany BBC Documentary" (2010), "Rasola" komandas muzikālās kombinācijas un Lena Lectra no Minskas (BLR) muzikālās apvienības "foundamental.net" ar vieglu elektroniskās mūzikas setu.
Kafejnīcā „Taka" gaidāms „Home Video #6" pasākums

"Home Video" pasākumus regulāri organizē Rasola kolektīvs. To pamatā ir mūzikas filmu demonstrēšana vai kādu retu koncerta ierakstu prezentācija. Katru reizi tiek piedāvāts jauns, oriģināls repertuārs, piemēram, Laurie Anderson, Einstürzende Neubauten, Talking Heads, Arcade Fire un citi uzstāšānos video ieraksti. Šoreiz pasākums maina savu rezidences vietu Ķīpsalā pret majīgajām „TAKAS" telpām.

Elena Lectra (Jeļena Ļektra) dzimusi un dzīvo Minskā, Baltkrievijā. Ar elektronisko mūziku aizraujas kopš 2005. gada, galvenokārt – ar IDM, electro, ambient. Dod priekšroku melanholiskām, atmosfēriskam skanējumam, dažkārt maigi psihodēliskam. Rūpīgi atlasa skaņdarbus, viņas miksiem piemīt izcili laba gaume. Kopā ar Rasola komandu uzstājusies festivālā Tundrā, kura ierakstu rekomendējam noklausīties:
Live @ Tundra 2010 http://percussionlab.com/sets/elena_lectra/the_northern_hemisphere_of_brain
Miks Rasolam #1 (raidījuma Rasols ieraksts 2010.01.30 - Marimana, Lectra) http://www.failiem.lv/list.php?i=jdnrlr
Miks Rasolam #2 http://percussionlab.com/sets/elena_lectra/lost_dimension_for_silver_surfer

Programma :
20.00 - Contour
21.00 - Bombey
23.00 - Krautrock: The Rebirth Of Germany BBC Documentary (2010)
00.10 - Lectra
01.10 - Gosh

Informācija par pasākumiem pieejama:
http://pataku.wordpress.com/
Sekojiet mums:
www.twitter.com/BarsTaka
Rakstiet:
tikpataku@gmail.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV