Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bērnības Milicija uzstāsies kafejnīcā "Taka"

EasyGet.lv, 18.04.2012. 12:08

Piektdien, 20. aprīlī, gada 111. dienā, kafejnīcā "Taka" pieklusinātās skaņās uzstāsies četrotne no Rīgas – Bērnības Milicija, informē kafejnīcas pārstāvji.
Bērnības Milicija uzstāsies kafejnīcā "Taka"

Bērnības Milicija – kvartets, kas neatkarīgajā Latvijas mūzikas scēnā pastāv tieši 10 gadus (dibināta 2002.gada) un klausītāju atzinību izpelnījušies ne tikai ar koncertiem, bet arī ar pāris izdotajiem albumiem - "Mūzika dejām" 2004, "Naktī guļot uz muguras" 2008. Taču 2011. gadā Bērnības milicija spēles stils iegulstas jaunās – noteiktākās un aktīvākās – skaņu spēlēs un tiek izdots mini albumu "Nevietā". Grupas dalībnieki sevi neiegrožo kādā noteiktā mūzikas stilā, taču klausītāji par Bērnības Milicijas spēles stilu sauc par indie, sad waves, pseudopostrock.

Šī gada pavasarī Bērnības Milicijas klausītāju vērtējumam nodos savu trešo albumu, kura nosaukums vēl joprojām tiek noklusēts. Šajā piektdienas koncertā Bērnības Milicija pieklusinātās skaņās piedāvās ieklausīties gaidāmā albuma dziesmās.

Koncerta sākums plkst .21:00.

Ieeja – bez maksas.

Klausies: http://www.draugiem.lv/bernibasmilicija/

Vairāk informācijas par kafejnīcu "Taka" skatīt tīmekļa vietnē: http://pataku.wordpress.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV