Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Eminems šogad plāno dažus koncertus

Mārtiņš Zviedris, 10.02.2011. 09:33

Amerikāņu hiphopa mākslinieka menedžeris atklāj: tuvākajā laikā reperim padomā pievērsties savas ierakstu kompānijas stiprināšanai.
Eminems šogad plāno dažus koncertus

Pērn Eminems piedalījās vairākos vērienīgos brīvdabas festivālos, 2009. gadā sniedza trīs koncertus, bet līdz tam nebija uzstājies kopš 2005. gada.

"Šogad Eminemu varēsit redzēt dažās koncertvietās," neapstiprinot noteiktus datumus, menedžeris Pols Rozenbergs "Billboard" tomēr solīja, ka ilgāks klusuma periods mūziķa koncertdarbībā nav gaidāms.

Rozenbergs arī atklāja, ka šogad Eminema prioritāte ir darbs ar savu ierakstu kompāniju – "pārveidot "Shady Records" un padarīt šo zīmolu tik spēcīgu, cik vien spējam".

Svētdien, 13. februārī, Eminems gaidāms ierodamies "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā. Viņš nominēts 10 kategorijās, ieskaitot Gada albuma nosaukumu par disku "Recovery".

Publicitātes foto, Eminems

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV