Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Eminems atgriezīsies uz lielajiem ekrāniem

kinokino.lv, 19.12.2010. 20:39

Repa zvaigzne Eminems gatavojas atgriezties uz lielajiem ekrāniem pirmo reizi kopš 2002. gada lentes "8. jūdze".
Eminems atgriezīsies uz lielajiem ekrāniem

Kā raksta The Guardian mūziķis un aktieris Eminems, īstajā vārdā Māršals Brūss Maters, pēc teju desmit gadiem kopš debijas kino atkal filmēsies – viņš spēlēs centrālo lomu boksa drāmā ar anglisko nosaukumu SOUTHPAW. Pēc lomas filmā 8. JŪDZE daudzi Eminemu raksturoja kā labu aktieri un paredzēja, ka uz ekrāniem viņš būs redzams bieži (piemēram, kā tas ir noticis ar mūziķi Džastinu Timberleiku), tomēr Eminems grasās filmēties „vien" savā otrajā kino darbā.

Filma "Southpaw" būs stāsts par kādu bokseri, kuram nākas saskarties ar citu sportistu neiecietību, jo viņš ir kreilis. Boksera karjeru pārtrauc traģēdija, tādēļ viņam nākas cīnīties gan par slavas, gan savas meitas atgūšanu. Līdzīgi kā filmā 8. JŪDZE, arī jaunajā lentē tiks iekļauti motīvi no mūziķa dzīves, savukārt filmas scenārists Kurts Saters jauno projektu raksturo kā „Eminema biogrāfijas metaforu".

Kurts Saters turpina: „Kopā ar Eminema producentiem mēs jau vairākus gadus attīstām šo boksa projektu. Eminems ir boksa cienītājs, savukārt stāsts par kreili bokseri sasaucas ar tiem pašiem motīviem, kas rodas starp baltādainu reperi un melnādaino repa pasauli. Būt kreilim boksā ir tas pats, kas baltādainajam repā. Tas ir bīstams un sarežģīts ceļš".

Filmas "Southpaw" uzņemšanu finansēs studija DreamWorks.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV