Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Dāņu džeza zvaigznes "Nikolaj Bentzon Trio" koncertēs klubā "Fire Bar"

Jānis Enkūzens, 22.02.2011. 10:19

Nikolajs Bensons ir pasaules līmeņa mūziķis. Izdevis septiņpadsmit albumus un piedalījies neskaitāmos citu mūziķu ierakstos. Karjeras laikā Bensons ir sadarbojies ar daudziem pasaulē slaveniem mūziķiem, tādiem kā Klārks Terijs, Fils Vudss, Deivids Senborns, Marija Šneidere, Džons Skofīlds, Vens Morisons, Palle Mikelborgs, Tūtss Tīlemanss, Toms Herels, Džo Lavano, Aivens Linss, Benijs Golsons, Džo Hendersons u. c. Nikolajs Bensons ir arī ieguvis Grammy balvu kopā ar Dānijas Radio bigbendu, būdams tā mākslinieciskais vadītājs.
Dāņu džeza zvaigznes "Nikolaj Bentzon Trio" koncertēs klubā "Fire Bar"

12. martā Liepājā klubā "Fire Bar" koncertēs "Nikolaj Bentzon Trio".

"Nikolaj Bentzon Trio" kopā ar pašu metru darbojas Skandināvijas džeza uzlecošās zvaigznes. Par spīti izaicinošajai jaunībai sitējs Espens Laubs fon Lillienskolds nostājies uz lielas slavas ceļa, pateicoties spējai daudzpusīgi un svingojoši muzicēt. Kaspers Tagels ir apbrīnots un cienīts leģendārā Nilsa Henninga Ersteda-Pēdersena iedibinātās dāņu basa spēles tradīcijas pārstāvis; Kaspers muzicē grupās un uzstājas kā solomākslinieks.

"Nikolaj Bentzon Trio" sastāvs:
Nikolajs Bensons (Nikolaj Bentzon) / klavieres
Kaspers Tagels (Kasper Tagel) / kontrabass
Espens Laubs fon Lillienskolds (Espen Laub von Lillienskold) / sitaminstrumenti

Ieeja no 21:00, koncerta sākums ap 22:00.

Biļešu cenas: iepriekšpārdošanā: www.bezrindas.lv 4 Ls (pirmās 25 par 3 Ls), pirms pasākuma 5 Ls, uzrādot Pianisma Zvaigžņu Festivāla koncerta "Dāņu džezs" biļeti, ieeja par puscenu - 2,5 Ls.

www.nikolajbentzon.com
www.firebar.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV