Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Veselības problēmu dēļ no Eirodziesmas fināla izstājas „Triānas Parks"

Mārtiņš Pučka, 23.02.2011. 13:10

Veselības problēmu dēļ no Eirodziesmas fināla izstājas „Triānas Parks"Grupas „Triānas Parks" solistes Agneses Rakovskas veselības problēmu dēļ Eirodziesmas 2011 finālā šo sestdien Ventspilī nepiedalīsies grupa „Triānas Parks" ar dziesmu "Upside Down".
Veselības problēmu dēļ no Eirodziesmas fināla izstājas „Triānas Parks"

Latvijas Televīzija izsaka nožēlu, ka sakarā ar solistes slimību gurpa „Triānas Parks" nepiedalīsies Eirodziesmas 2011 finālā un novēl Agnesei pēc iespējas drīzāku atveseļošanos un veiksmi nākamajos Eirovīzijas dziesmu konkursos.

Sakarā ar „Triānas Parka" izstāšanos no Eirodziesmas 2011 fināla, sestdien 26. Februārī plkst. 21.00 Ventspilī, teātra namā „Jūras Vārti" par tiesībām pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Vācijā cīnīsies vienpadsmit dziesmas.

„Eirodziesmas 2011" fināla dziesmas to uzstāšanās kārtībā:

1. Evija Sloka ("Don't Stop The Dance")
2. Elīna Krastiņa-Grence ("Look Back At Me Again")
3. Ivo Grīsniņš-Grīslis ("Cinderella")
4. Grupa "The Secretz" ("Summer Night")
5. Grupa "Pieneņu vīns" ("You Are")
6. "Stībeļa banda" ("Let It Be Me")
7. Oksana Ļepska ("Live On!")
8. Grupa "Musiqq" ("Angel In Disguise")
9. Grupa "Blitze" ("Hop")
10. Grupa "D-family" ("Daylight")
11. Lauris Reiniks ("Banjo Laura")

Konkursa fināls tiešraidē būs skatāms gan LTV1 ēterā, gan internetā, LTV1 mājas lapā - www.ltv1.lv. Līdz ar to Eirovīzijas nacionālo atlasi būs iespējams vērot gan Latvijas, gan ārvalstu interneta lietotājiem, tā padarot pārraidi pieejamu ikvienam visā pasaulē, kur vien pieejams atbilstošs interneta pieslēgums.

Šobrīd Eirovīzijas mājas lapā www.eirovizija.lv iespējams noskatīties visu finālā iekļuvušo dziesmu videoklipus.

Biļetes uz Eirovīzijas Nacionālās atlases posma „Eirodziesma 2011" fināla koncertu 26. februārī, plkst. 21:20 un ģenerālmēģinājumu plkst. 14:00 ir pieejamas Biļešu servisa kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuserviss.lv. Ģenerālmēģinājuma sākums plkst. 14.00, bet „Eirodziesmas 2011" fināla koncerta sākums - plkst. 21:00.

Eirovīzija ir vienīgais dziesmu konkurss, kurš Latvijas mūziķiem piedāvā unikālu startu starptautiskajā muzikālajā arēnā, un tikai pateicoties Eirovīzijas dziesmu konkursa uzticamajam sadarbības partnerim - Ventspils pilsētai - LTV arī šogad var organizēt Nacionālo atlases kārtu un nodrošināt Latvijas mūziķu dalību starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Šogad aprit arī desmit gadi, kopš Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālā atlase ar Ventspils pilsētas atbalstu tiek rīkota Ventspilī!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV