Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

FonoFest 2011 izziņo pirmās grupas

Jānis Sildniks, 25.02.2011. 16:37 | komentāri (3)

Festivāls „FonoFest 2011" izziņo pirmās grupas, kas 8. un 9. jūlijā Cēsu rajona „Uplandos" kāps uz galvenās un „Radio101" skatuvēm.
FonoFest 2011 izziņo pirmās grupas

Šā gada „Fonofest" ietvaros uz četrām skatuvēm uzstāsies aptuveni četrdesmit pašmāju un ārzemju grupas. Kaut arī festivāla programma vēl atrodas izstrādes stadijā, starp lielās skatuves mūziķiem jau ir apstiprinātas tādas apvienības kā „Dzelzs Vilks", „Pete Anderson & The Swamp Shakers", „P.O.Box" no Francijas, „Musiqq", „Bedwetters" (Est), un „Oranžās Brīvdienas".

Izstrādes procesā ir arī „Radio101" skatuve, kur starp apstiprinātajiem māksliniekiem ir rodami tādi vārdi kā „Pienvedēja Piedzīvojumi", „Inokentijs Mārpls", „Transleiteris", „Louie Fontaine and The Black Horses", kā arī kanādieši „The Burning Hell".

Tāpat festivālā kā ierasts būs arī Dj priekšnesumi, par ko šogad rūpēsies Arturs Mednis, Artis Dvarionas un Crsytral Sound System. Arī dīdžeju rindas vēl tiks papildinātas.

Tāpat par aktivitātēm festivālā rūpēsies radošā „Veto Magazine" komanda, kura šogad divas dienas gādās par nerimstošu ballīti uz „Veto Atrakciju Skatuves". Jaunums šogad būs Rock skatuve, kur uz speciālas teltī iebūvētas konstrukcijas kāps zināmākās pašmāju smagās mūzikas apvienības, ko festivāls plāno publicēt tuvākajā laikā.

Atgādinām, ka „FonoFest" Cēsu rajona „Uplandos" norisināsies jau septīto gadu. Katru gadu tas pulcē ar vien lielāku apmeklētāju skaitu, paralēli paplašinot muzikālo piedāvājumu. Par neatņemamu „Fonofest" sastāvdaļu ir izveidojušās arī sporta aktivitātes, tāpēc arī šogad būs iespējams piedalīties smilšu futbola un volejbola turnīros, izlēkt ar gumiju un daudz ko citu, tai skaitā arī piedalīties vai vērot skeitborda sacīkstes.

www.fonofest.com

FonoFest 2010 oficiālais video:

Publicitātes foto, "Skyforger" uzstājas 2010. gada festivālā "FonoFest"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV