Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Fonofest pārtrauc darbību

EasyGet.lv, 22.01.2013. 10:10 | komentāri (2)

Pēc aizvadītām astoņām vasarām mūzikas un sporta festivāla „Fonofest" rīkotāji nolēmuši pārtraukt festivāla organizēšanu.
Fonofest pārtrauc darbību

„Fonofest" savu darbību aizsāka 2005. gadā kā rezultāts nelielas Cēsu jauniešu grupas hobijam organizēt koncertus. Pēc astoņiem nepārtrauktiem darbības un attīstības gadiem festivāls Latvijas vasaras notikumu vidū bija ieņēmis stabilas pozīcijas, katru gadu piesaistot ar vien plašāku klāstu populāru mūziķu, kā arī apmeklētāju tūkstošus.

„„Fonofest" ir spējis veiksmīgi noturēt savu izaugsmes gaitu, katru gadu paplašinot pasākuma vērienu, 2012. gadam kļūstot par visveiksmīgāko. Pie tā arī esam izlēmuši apstāties," 22. janvāra rītā izplatītajā video paziņojumā vēsta festivāla organizators Lauris Sildniks.

Organizatoru video paziņojums: Fonofest 2005 – 2012

Lēmums pārtraukt festivālu nav bijis viegls un nācis ilgu pārdomu rezultātā. "Ar patiesu lepnumu un prieku varam atskatīties uz paveikto, lai teiktu lielu paldies visiem, kuri ir piedalījušies ballītē astoņu fantastisku gadu garumā," saka „Fono" radošā komanda. Viņi neplāno sēdēt mājās un jau drīzumā cer sagādāt pārsteigumus Cēsu „FonoKlubā", kā arī domāt par jaunām attīstības iespējām nākotnē.

Atgādinām, ka 2012. gadā „Fonofest" norisinājās tradicionāli jūlija otrajā nedēļas nogalē – 13. un 14. datumā, „Uplandos" pie Cēsīm.

www.fonofest.com

Foto: Festivāls Fonofest. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV