Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Apstiprināta žūrija konkursā mūzikas nozares uzņēmējiem

Maija Ūdre, 01.04.2011. 10:19

Starptautiskajā Britu padomes konkursā aicina pieteikties jaunos mūzikas nozares uzņēmējus. Konkursa "International Young Music Entrepreneur (IYME) award 2011" uzvarētājs jau maijā varēs doties uz Lielbritāniju, lai iepazītos ar britu mūzikas industrijas labākajiem uzņēmumiem, veidotu sadarbības un piedalītos vienā no lielākajiem pasaules mūzikas festivāliem un konferencēm "The Great Escape".
Apstiprināta žūrija konkursā mūzikas nozares uzņēmējiem

Konkursā piedalīties aicināti mūzikas industrijā, piemēram, menedžmentā, medijos, izdevniecībās un pasākumu organizēšanā, iesaistītie uzņēmēji un jaunie līderi, vecumā no 21 līdz 40 gadiem. Pieteikumu anketu, kas atrodama Britu padomes mājas lapā www.britishcouncil.lv vai Britu padomes radošās ekonomikas informatīvajā lapā www.creativeeconomy.lv, jāiesūta līdz 7.aprīlim plkst. 17.00.

Uz finālu 14. aprīlī tiks aicināti 10 labākie pieteikumu anketu autori, kurus intervijā izvērtēs ekspertu žūrija. Žūrijā šogad tiks pārstāvēti Latvijas mūzikas industrijas un uzņēmējdarbības eksperti - Guna Zučika (Prāta Vētra starptautisko attiecību menedžere), Ģirts Majors (Koncertu aģentūras Positivus vadītājs), Kārlis Lācis (komponisits un producents), Gatis Mūrnieks (DDB Latvia radošais direktors), Arnis Sauka (Rīgas Ekonomikas augstskolas Uzņēmējdarbības pasniedzējs), Mārtiņš Dambis (digitālās aģentūras CUBE rīkotājdirektors), Rimants Liepiņš (LAIPA valdes loceklis, izdevniecības Platforma īpašnieks), Jegors Jerohomovičs (laikraksta Diena mūzikas žurnālists), kā arī Britu padomes vadītāja Dace Melbārde un Young Creative Entrepreneurs programmas vadītāja Maija Ūdre.

"Šāds konkurss ir labākā iespēja izklaides industrijas darbiniekiem sevi pierādīt un iegūt jaunus kontaktus, savukārt jaunajiem speciālistiem - pieteikt sevi šajā vidē. Tāpat šis konkurss liek ar šo tematu saistītos jautājumus skatīt starptautiskā kontekstā, kas, manuprāt, ir ārkārtīgi svarīgi," uzsver Ģirts Majors.

Konkursa uzvarētājs šī gada maija sākumā dosies Britu padomes apmaksātā industrijas tūrē uz Lielbritāniju, lai iepazītos ar britu mūzikas industrijas korifejiem un uzņēmumiem. Tāpat Latvijas pārstāvim būs iespēja dibināt kontaktus ne tikai ar Lielbritānijas ekspertiem, bet arī ar citu valstu uzvarētājiem un kopīgi piedalīties "The Great Escape" (http://escapegreat.com/) konferencē un festivālā, kas ir viens no lielākajiem starptautiskajiem „Showcase" tipa festivāliem un kalpojis par atspēriena punktu daudzām nu jau pasaules slavenām grupām un māksliniekiem.

Detalizēta informācija par "IYME award 2011", pieteikšanos, kandidātu atlasi un termiņiem atrodama Britu padomes mājas lapā: http://www.britishcouncil.org/latvia-projects-young-creative-entrepreneurs.htm, kā arī http://www.creativeeconomy.lv/iyie-award-final/iyme-award-2011/international-young-music-entrepreneur-iyme-award-2011 .

Britu padomes "IYME award 2011" partneri Latvijā ir reklāmas aģentūra DDB Latvija, digitālā aģentūra CUBE, Rīgas Ekonomikas augstskola, vortāls mārketinga komunikāciju profesionāļiem www.7guru.lv un www.draugiem.lv .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV