Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Grupa "CanZone" aicina piedalīties videoklipa filmēšanā

Dagnija Millere, 12.04.2011. 11:09

Pop-rock grupa "CanZone" dziesmas „Tu" videoklipa filmēšanai meklē vīriešus vecumā no 20 līdz 35 gadiem gan masu skatiem, gan arī noteiktiem personāžiem.
Grupa "CanZone" aicina piedalīties videoklipa filmēšanā

"Ja esi par sevi pārliecināts, ar māksliniecisku uztveri un tiecies pēc jauniem iespaidiem – tad tieši Tu esi tas, kuru meklē.

Sūti savu pieteikumu, īsu aprakstu par sevi un 3 fotogrāfijas (vismaz 1 pilnā augumā) līdz 24. aprīlim uz e-pastu can_zone@inbox.lv," grupa atkāj konkursa ieceri un kārtību. Izskatot pieteikumus, grupa sazināsies ar atbilstošākajiem kandidātiem un informēs par atlases un video filmēšanas tālāko norisi.

Dziesma „Tu" stāsta par gaidām pēc iekšējas revolūcijas un par to, kas var notikt, kad atrodas kāds, kas izraisa vēlmi virzīties: no vērošanas uz kopskatījumu, no apceres uz rīcību, no tēlotgribas uz atklātību, no šķituma uz patiesību. Tuvāk ar grupas muzikālo daiļradi, kā arī konkrēto dziesmu var iepazīties interneta adresē: http://www.draugiem.lv/canzone

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV