Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„CanZone" prezentēs videoklipu

EasyGet.lv, 04.10.2012. 11:47

11. oktobrī kultūras bārā „Sapņi un Kokteiļi" gaidāma grupas „CanZone" pirmā oficiālā mūzikas video prezentācija dziesmai „Tu". Vakara īpašie viesi – mūzikas žurnālists un dīdžejs Uldis Rudaks, kā arī pārstāvji no grupas „Tumsa".

Grupa „CanZone" rada un izpilda mūziku, kas ir roka, popa un folka sajaukums, popularizējot savu skārdroka stilu. Grupas dalībnieki lepojas ar elektriskās ģitāras un akordeona episku sintēzi, kā arī ievērības cienīgu vokālistes dziedāšanas manieri, kas bieži papildinās ar emocionālām performancēm. „Canzone" itāliski nozīmē „dziesma", bet rokgrupa „CanZone", kurā apvienojušies pieci radoši un mūziku mīloši cilvēki, dibināta 2009. gada sākumā Rīgā, Grīziņkalna apkaimē. Līdz šim grupa aizvadījusi apmēram 100 uzstāšanās un ar panākumiem piedalījusies dažādos mūzikas grupu konkursos, kā arī sniegusi koncertus vairākos mūzikas festivālos Latvijā, ziņo grupas menedžements.

Pirms mūzikas video prezentācijas „CanZone" uzstāsies ar savu dziesmu akustisko izpildījumu. Dziesma „Tu", kurai radīts videoklips, stāsta par iekšējās pasaules transformāciju mīlestības iespaidā, kas klipā vizuāli tiek atainota četru gadalaiku ietvaros. Pasākuma īpašie vakara viesi – mūzikas žurnālists un dīdžejs Uldis Rudaks, kā arī pārstāvji no grupas „Tumsa".

Ieeja pasākumā 11. oktobrī plkst. 19:00 kultūras bārā „Sapņi un Kokteiļi", Blaumaņa ielā 32, – bez maksas.

Plašāka informācija:
www.suk.lv
www.draugiem.lv/canzone

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV