Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

„bet bet" piedāvā dziesmas "Kāpēc man nav sarkans mercedess" remiksu

Guntars Račs, 18.04.2011. 12:35 | komentāri (1)

Grupa „bet bet", kura šī gada martā ar veiksmīgu koncertu sēriju visā Latvijā atzīmēja savu 20 gadu jubileju, ir izsludinājusi vēl vienu papildus koncertu, kurš notiks 18. jūnijā Dzintaru koncertzālē. Biļetes uz koncertu ir jau iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.
„bet bet" piedāvā dziesmas "Kāpēc man nav sarkans mercedess" remiksu

Pašlaik grupa gatavo jaunu dziesmu ierakstus, bet, lai atgādinātu arī par tām dziesmām, kuras skan jubilejas koncertos, šonedēļ tika publicēta grupas 1997.gada albuma „Laiks iet" dziesmas „Kāpēc man nav sarkans mercedess" 2011. gada remiksētā versija. Dziesmu remiksējusi producentu apvienība Boyza II aka Lotars Lodziņš. Lai arī bija tapusi radikālāka dziesmas versija, grupa tomēr izvēlējās demokrātiskāko versiju, jo tāds ir bijis grupas radošais uzstādījums visus šos gadus.

Guntars Račs saka: „Šī Zigfrīda dziesma kļuva par hitu jau pēc pirmās atskaņošanas reizes un kopš 1997.gada mēs to esam spēlējuši katrā koncertā, katrā uzstāšanās reizē. Savulaik paši bijām uztaisījuši tai savu remiksa versiju, kas mums visiem par lielu pārsteigumu togad saņēma „Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu" kategorijā „Labākā deju mūzikas dziesma". Tolaik tas mums bija vairāk kā labs joks. Ja tas notiks arī 2011.gadā, tad tā jau būs likumsakarība. Lai nu kā tur nebūtu, Lotaram ir izdevies atrast pareizo ritmisko risinājumu, jo šī nav tā pateicīgākā dziesma šādam nolūkam. Uzticēju šo darbu Lotaram, jo viņš ir viens no labākajiem savā jomā, ar ko man ir nācies strādāt. Paldies Dievam, dziesmas oriģinālās versijas producents Edijs Gņedovskis studijā bija saglabājis balss celiņus, un arī jaunajā versijā skan 1997.gadā ierakstītā Zigfrīda balss."

Dziesmas jaunā versija ir lejupielādējama portālā Doremi.lv un drīzumā tur būs pieejama arī remiksa pagarinātā versija un citu jauno producentu versijas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV