Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

"bet bet" pirms koncerta „Dzintaru koncertzālē" viesosies "Labvēlīgā Tipa kultūras namā"

Mikrofona ieraksti, 20.05.2011. 10:19

Grupa "bet bet" vienmēr ir bijusi demokrātiska attiecībā uz uzstāšanās vietas izvēli un neskatoties uz to, ka šobrīd ļoti intensīvi gatavojas saviem 20 gadu jubilejas papildus koncertiem, kas norisināsies 11.jūnijā Saulkrastu estrādē un 18.jūnijā "Dzintaru koncertzālē", grupa šo piektdien un sestdien, 20. un 21.maijā, koncertēs jaunatvērtajā „Labvēlīgā Tipa kultūras namā" Rīgā, Raiņa bulvārī 21.
"bet bet" pirms koncerta „Dzintaru koncertzālē" viesosies "Labvēlīgā Tipa kultūras namā"

Šīs uzstāšanās būtiski atšķirsies no tā, ko būs iespējams redzēt Saulkrastos un Dzintaros, taču grupa sola atskaņot visas savas populārākās dziesmas un darīs to no visas sirds.

Viens no grupas dibinātājiem, bundzinieks Guntars Račs saka: „Kopš grupas atkalapvienošanās 1997.gadā, mēs vairāku gadu garumā regulāri uzstājāmies klubā „Cita opera", kur tagad atrodas jaunatvērtais „Labvēlīgā Tipa kultūras nams", tāpēc mums šī atgriešanās uz šīs skatuves saistās ar daudzām patīkamam atmiņām. Man tīri personīgi šī ir ļoti īpaša vieta, jo tieši tur es iepazinos ar savu kundzi Sintiju. Es ļoti ceru tur šīs nedēļas nogalē satikt sen nesatiktus labus draugus un „senus" grupas fanus!"

Grupas vokālists un dziesmu autors Zigfrīds Muktupāvels piebilst: „Lai arī ar „Labvēlīgi Tipu" mums vienmēr bijušas domstarpības par to, kurš no mums ir labāks un kurš pārdevis vairāk ierakstu, nolēmām šoreiz kara cirvi atstāt mājās. Lai gan ko var zināt ar tiem „tipiem". Tad jau skatīsimies."

Nākamās nedēļas sākumā grupa sola iepriecināt fanus ar jaunu dziesmu, kas tapusi sadarbībā ar vokāli instrumentālo ansambli „Egle".

Tikmēr jau tagad varat izvēlēties labākās vietas uz koncertu Dzintaros. Biļetes „Biļešu paradīzes" kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV