Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Dziesmu vakarā tiksies Haralds Sīmanis un Arvīds Ulme

Ūdensroze, 18.04.2011. 20:32

21. aprīlī plkst.19.00 Vecpiebalgā, restorānā-klubā „Ūdensroze" notiks jau otrais "Ūdensrozes" un Vislatvijas Dziesminieku Saieta kopīgi organizētais dziesmu vakars. Šoreiz vakara viesi būs dziesminieks Haralds Sīmanis un dzejnieks Arvīds Ulme.

Haralds Sīmanis – vārds, kas neprasa komentārus. Neparastas, spēcīgas balss īpašnieks, savdabīgu, ļoti emocionālu skaņdarbu autors. Viņa dziesmās skan Latvijas daba, dvēsele, sirds. Nekā lieka – tikai tīra cilvēcība.

Arvīds Ulme – dzejnieks, sabiedriskais darbinieks ilggadējs Vides Aizsardzības Kluba prezidents. Ļoti daudzu Haralda dziesmu vārdu autors.

Šo mākslinieku darbības sintēze ir kā svētceļojums Latviešu tautas dvēseles labirintos. Tā skar pašus dziļākos dvēseles nostūrus un vienlaikus ir cīņas karogs, kas aicina mosties, attīrīties un nepagurt ceļā uz mūsu visu sapņu un cerību zemi – Latviju.

Ieejas maksa: ziedojumi pēc katra sajūtām un iespējām.

Papildus informācija un galdiņu rezervēšana: Tel. 27787588

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV