Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Noskaidroti desmit „Foam Kingdom 2011" DJ konkursa pusfinālisti

Atis, 29.04.2011. 12:06

Dīdžeju konkursa nākamajā kārtā iekļūst BumbleBeat, Dave Janson, Erix Rois, Kellon, Martin D, Jānis Liepiņš jeb JI:Lie, McRich, Eyteew, J.Breeze un Will Sonic.
Noskaidroti desmit „Foam Kingdom 2011" DJ konkursa pusfinālisti

Ar DJ setiem un biogrāfijām var iepazīties Foam Kingdom mājas lapā http://balticdancefactory.lv/foam-kingdom/dj-seti.html.

Jau 6. maijā notiks pirmais DJ pusfināls Jelgavā klubā „Tonuss". Tajā uzstāsies Dave Janson, Will Sonic, Kellon, Erix Rois un J.Breeze. Otrajā pusfinālā Madonā mūzikas klubā „Smecere" 20. maijā uzstāsies BumbleBeat, Martin D, Jānis Liepiņš jeb JI:Lie, McRich un Eyteew.

Ieteiktākajam, retvītotākajam un klausītākajam dīdžejam pienāksies specbalvas no Baltic Dance Factory komandas, tādēļ ikviens aicināts atbalstīt savu favorītu, klausoties DJ setu un iesakot draugos, kā arī retvītojot.

Eiropas Hitu Radio mājas lapā, sākot no šodiena, varēs balsot par klausītāju simpātiju - http://www.europeanhitradio.lv/foamkingdom. Klausītāju simpātijai garantētas balvas no Eiropas Hitu Radio un Baltic Dance Factory komandas.

Atbalsti savu favorītu un varbūt tieši viņš iekļūs „Foam Kingdom 2011" finālā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV