Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

„Master Musicians of Bukkake" koncerts tomēr notiks

Edgars Āboliņš, 03.05.2011. 14:35 | komentāri (1)

Pēc pašu mūziķu vēlēšanās, tikko panākta vienošanās par „Master musicians of bukkake" 4. maija koncerta pārcelšanu uz kluba "Nabaklab" telpām. Visas iepriekš iegādātās biļetes uz šo pasākumu ir derīgas.
„Master Musicians of Bukkake" koncerts tomēr notiks

Kā jau vēstīts agrāk, 4.maija Ģertrūdes ielas teātrī paredzētais rituālās mūzikas kolektīva "Master Musicians Of Bukkake" koncerts ticis atcelts, taču pavisam nesen panākta vienošanās gan ar grupu, gan iepriekšējā koncerta organizatoriem „Skyr", ka koncerts tomēr notiks klubā "Nabaklab". Koncerta laiks paliek nemainīgs - „Master musicians of bukkake" uz skatuves kāps uzreiz pēc plkst. 21:00 un biļetes pie kluba ieejas iespējams iegādāties par tādu pašu cenu, par kādu tās bija pieejamas iepriekšpārdošanā – 10 latiem. Visas iepriekš iegādātās biļetes ir derīgas arī uz šo pasākumu.

Kamēr "Nabaklab" lielajā zālē koncertēs par „supergrupu" dēvētais Sietlas septets, pārējās kluba zālēs no plkst. 21:30 notiks iepriekš paredzētais Latvijas neatkarīgo mūziķu albuma „Strāvoklis" afterparty, uz kuru ieeja ir bez maksas.

Klubs "Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, vairāk informācijas – www.nabaklab.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV