Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Lindas Leen jaunā DVD prezentācija uz lielā ekrāna

Inga Oliņa, 09.05.2011. 11:16

Lindas Leen Arēnas koncerta DVD "Live at Arena" tiks izdots 18. maijā. Koncerta DVD varēs noskatīties uz lielā ekrāna tikai vienā ekskluzīvā seansā "Kino Citadele" 18. maijā plkst. 19:30. DVD pirmizrādi kopā ar mākslinieci un koncerta dalībniekiem aicinām apmeklēt arī fanus un mūzikas gardēžus.
Lindas Leen jaunā DVD prezentācija uz lielā ekrāna

Darbs pie DVD skaņas un video montāžas ir noslēdzies, un, kā atzīst Linda Leen, process ir bijis iespēja atkal piedzīvot sava līdz šim vērnienīgākā koncerta atmosfēru: "Koncerts un tā DVD versija, pateicoties visiem tā dalībniekiem un jaunajai video un skaņas montāžai, ir izdevies ļoti skaists, saturīgi un emocionāli bagāts un kvalitatīvs! Šis projekts kopā ar šo gadu man ir atnesis daudz jaunas iepazīšanās ar profesionāli meistarīgiem un emocionāli viediem cilvēkiem, kuri gatavošanas procesu darīja ne tikai produktīvu, bet arī aizraujošu un pozitīvu. Šo sajūtu ļoti vēlos sevī saglabāt."
DVD "Live at Arena" video montāžu veidojusi kompānija Pilot Heads Production, kuru darbu skaitā ir DVD tādiem mūzikas grandiem kā Prāta Vētra, Cosmos un Raimonds Pauls. Skaņu un surround efektus nodrošina Aigars Grāvers un Gints Pelcbergs.

DVD prezentācijas svētku atmosfērai welcome drink no Aldaris- Kiss Premium Dry Cider katram seansa apmeklētājam.

Biļetes uz "LINDA LEEN. Live at Arena" seansu var iegādāties iepriekšpārdošanā k/t Kino Citadele kasēs un www.forumcinemas.lv.

Atbalsta: Alfor, SMS Credit, Delfi, Draugiem.lv, Inbox, Radio SWH, Muz TV un Kiss Premium Dry cider.

Foto: Linda Leen, (c) Nils Vilnis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV