Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Dīdžeju konkursa „Foam Kingdom 2011" atlases otrais pusfināls

Sia Baltic Dance Factory, 09.05.2011. 15:47

20. maijā Madonā mūzikas klubā „Smecere" notiks otrais pusfināls „Foam Kingdom 2011" DJ atlasei. Vakara gaitā uz lielās skatuves kāps pusfinālisti: BumbleBeat, Martin D, Jānis Liepiņš jeb JI:Lie, McRich un Eyteew., „Foam Kingdom 2010" DJ konkursa uzvarētājs Rihards Zauska, kā arī vakara kulminācijā "Foam Kingdom" rezidenti DJ Beatax un DJ Trakais Mārtiņš, ar īpaši šim pasākumam veidotu DJ setu. Sarīkojuma sākums plkst. 22:00.
Dīdžeju konkursa „Foam Kingdom 2011" atlases otrais pusfināls

Pusfinālā divi labākie DJ kvalificēsies „Foam Kingdom 2011" DJ konkursa finālam. Labākos DJ noteiks žūrijas un apmeklētāju vērtējums - 60 % žūrijas vērtējums un 40 % apmeklētāju balsojums. Apmeklētāji varēs balsot klubā par viņuprāt labāko DJ, iemetot anketu kastē balsojumu par savu favorītu. Katrs varēs balsot vienu reizi. Aicini līdzi draugus un tā jau būs puse no uzvaras!

Visi finālisti iekļūst „Foam Kingdom 2011" tūres, kādā no pasākumu „Line Up" un rudens tūres "Bubble Madness 2" DJ sastāvā, saņem specbalvas no „Ideju Drukas"— „Foam Kingdom 2011" tūres fanu atribūtikas ražotājiem, pārsteigumu balvas no "Pioneer Dj" un oficiālā „Foam Kingdom 2011" radio — „Eiropas Hitu Radio". Galvenā balva „Foam Kingdom 2011" dīdžejam ir — interaktīvas mājas lapas izstrāde, DJ izvēlēts domēna vārds un „hostings" veselu gadu mājas lapai par brīvu no „Mind Boiler" projekta http://www.redzams.lv.

Visi apmeklētāji, kuri piedalīsies balsošanā par labāko DJ, automātiski reģistrējas pārsteigumu balvu izlozei no „Foam Kingdom 2011" atbalstītājiem. Vakara gaitā tiks noskaidroti trīs laimīgie, kuri iegūs balvas.

Atbalsta: "Eiropas Hitu Radio", "Pioneer DJ", "Progressive FM", www.redzam.lv, "Cēsu Radio 100,9 FM", Idejudruka.lv, club.lv, draugiem.lv, kasnotiek.lv, easyget.lv;

Organizē: "Baltic Dance Factory" - http://www.balticdancefactory.lv

Seko līdz: http://twitter.com/BDFpromo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV