Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šodien izdod Lindas Leen DVD „LINDA LEEN. Live at Arena"

Inga Oliņa, 18.05.2011. 11:00

"Live at Arena" ir Lindas Leen otrais DVD ieraksts, kas seko aiz 2009.gadā iznākušā "Live at Opera". Pirmos 100 jaunā DVD eksemplārus ar mākslinieces autogrāfu būs iespēja iegādāties šodien tikai u/v Stockmann. Pārējos mūzikas veikalos DVD pieejams no 19.maija.
Šodien izdod Lindas Leen DVD „LINDA LEEN. Live at Arena"

Šodien plkst. 19:30 k/t Kino Citadele notiks ekskluzīvs Lindas Leen DVD "Live at Arena" prezentācijas seanss, uz kuru aicināti koncerta dalībnieki, draugi un jebkurš mūzikas gardēdis!

Kā atzīst Forum Cinemas pārstāvji, šī ir pirmā latviešu mākslinieka koncertieraksta publiska atskaņošana: „Līdz šim k/t Kino Citadele skatītāji uz lielā ekrāna ir varējuši skatīties Robbie Williams, The Prodigy, Foo Fighters koncertus, kā arī izrāžu tiešraides no Metropolitan operas. Lindas Leen Arēnas koncerta DVD ir kvalitātes zīme gan muzikālā, gan vizulalā jomā, tieši tāpēc mēs ar prieku aicinām ikvienu Latvijas mūzkas cienītāju apmeklēt šo vienīgo seansu Kino Citadele 2.zālē!„ vēsta k/t Kino Citade pārstāvji.

DVD publisko pirmizrādi apmeklēs koncerta dalībnieki Kārlis Lācis, Kaspars Zemītis, Goran Gora, diriģents Jānis Liepiņš un daudzi citi koncerta veidotāji un dalībnieki, kas koncerta laikā bija aizņemti muzicējot vairāk kā 4500 skatītājiem.

DVD prezentācijas svētku atmosfērai katram seansa apmeklētājam welcome drink no Aldaris- Kiss Premium Dry Cider.

Biļetes uz "LINDA LEEN. Live at Arena" seansu var iegādāties iepriekšpārdošanā k/t Kino Citadele kasēs un www.forumcinemas.lv.

Atbalsta: Alfor, SMS Credit, Arčers, Delfi, Draugiem.lv, Inbox, Radio SWH, Muz TV un Kiss Premium Dry cider.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV