Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Amber Muse Xtra viesi – Happyendless dīdžeji

Amber Muse Records, 09.06.2011. 10:36

Piektdien, 17.jūnijā, kino Rīga Jaunajā zālē, Elizabetes ielā 61, Rīgā, ar „Keglevich" atbalstu notiks Amber Muse Xtra pasākums. Kā galvenie pasākuma viesi uzstāsies Happyendless DJs – Andrius Alien un Benua, ar kuriem, kā ierasts, spēlēs arī ballītes rezidenti Bogdan Taran, Max Lomov un ZaZzy.
Amber Muse Xtra viesi – Happyendless dīdžeji

Andrius Alien – viens no trijiem lietuviešu elektro-indie grupas Happyendless dalībniekiem, kas dibināta 1990-to gadu beigās. 2007.gadā, kad komanda izdeva savu pirmo singlu „Power Forever", tas Lietuvas videoklipu jomā ieguva visdažādākās muzikālās balvas. Šī treka un otrā singla klips nokļuva MTV rotācijā 16 pasaules valstīs. Gadu vēlāk Happyendless ieguva balvu kā MTV European Music Awards labākā Baltijas grupa.

Andrius Alien var nosaukt par vienu no vadošajiem Lietuvas mūzikas producentiem. Viņa autordarbi un remiksi ir ietekmējuši Lietuvas elektroniskās deju mūzikas skanējumu. Viņš producēja Marius Ivanoff & Mindaugelis ierakstu „Sun Rising", ierindojās čārta Powe Hit Radio virsotnē ar Jiva „Timelapse" remiksu, bet viņa un Mindaugelisa treka „Tykes Groove" no Swain & Paris remikss 2007.gadā iznāca uz Dave Seaman leibla Audio Therapy! Klubu publikai populārajā projektā Happyendless DJs kopā ar Andrius Alien piedalās arī andergraunda dīdžejs Benua.

Amber Muse Xtra jūnija pasākumā, kuru atbalsts „Keglevich", kopā ar viesiem spēlēs Bogdan Taran, Max Lomov un ZaZzy, un pēc pārtraukuma pagājušajā pasākumā par videoinstalācijām atkal parūpēsies projekts CBETOMUSIC.

Ballītes sākums pulksten 22:30. Ieeja pēc viesu saraksts 3 Ls, pārējiem – 7 Ls. Pierakstīties viesu sarakstā var visi interesenti. Lai to izdarītu līdz 17.jūnija pulksten 18:00 uz e-pastu info@ambermuse.com jānosūta vārds un uzvārds.

Atbalsts: Capital FM, Ind-ex.lv, Nightlife.lv, DanceRadio.lv, Albert Hotel, enerģijas dzēriens Red Bull.

Informācija par viesiem un viņu mūziku:

www.facebook.com/HappyendlessLT

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV