Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Radio NABA raidījums "Bron – Hīts" aicina uz sezonas noslēguma ballīti

Bron – Hīta Herta, 09.06.2011. 13:43

"Bron – Hīts" ir raidījums par literatūru, kas jau astoņus gadus katru sestdienu no 12.00 – 13.00 skan radio NABA ēterā. Šogad raidījums saņēma grāmatu mākslas konkursa "Zelta Ābele 2010" balvu Grāmatizdevēja draugs.
Radio NABA raidījums "Bron – Hīts" aicina uz sezonas noslēguma ballīti

18.jūnijā radio NABA klubā "Nabaklab" notiks raidījuma "Bron – Hīts" sezonas noslēguma pasākums "Bronhotēka II". Pirmā "Bronhotēka" norisinājās pērn, augustā, kad sezona tika atklāta, nu ar līdzīgu pasākumu tā jānoslēdz. Pasākums ir ballīte visiem "Bron – Hīta" klausītājiem, literatūras cienītājiem un ikvienam, kas vēlas nosvinēt vasaru un brīvlaiku.

Tā kā raidījums ir par literatūru, tad ballītes pirmā daļa veltīta rakstniekiem. Ar savas daiļrades lasījumiem ūzstāsies dzejnieki Justīne Janpaule, Iveta Ratinīka, Arvis Viguls, Anna Auziņa, Kārlis Vērdiņš, kā arī tekstgrupa "Orbīta" un rakstnieks Māris Bērziņš.

Ballītē neiztikt bez mūziķiem - būs iespēja skatīt vaigā un dzirdēt divas grupas, kuru sastāvā ir arī pa dzejniekam: grupa "Maukas" (Kārlis Vērdiņš, Arvis Viguls) un "Them Lemons" (Henriks Eliass Zēgners).

Par dejām visas nakts garumā rūpēsies radio NABA dīdžeji: dj TANHEIZERS (raidījums Partitūra), dj duets Skazka (Herta un Noslēpumainā Sekretārīte) un diskotēka Ej Apskrieties.

Sākums plkst. 20.00. Ieeja 1Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV