Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Kaža piedāvā jaunu dziesmu

Guntars Račs, 13.06.2011. 12:04

Šonedēļ radiostacijās sāks skanēt jauna Kažas (Kārlis Būmeisters) dziesma "Paņem līdz".
Kaža piedāvā jaunu dziesmu

Dziesmas mūzikas un teksta autors, līdzīgi kā tas bija dziesmām "Ieskaties" un "Tiešs jautājums sev" ir pats izpildītājs. Jaunās dziesmas skanējums turpina abu iepriekš pieminēto dziesmu muzikālo raksturu, jo arī šīs dziesmas pamatā ir plašs ģitāru pielietojums un dziedātājam raksturīgs melodijas un teksta risinājums.

Kaža: "Es pārrunāju ar saviem mūziķiem, kura dziesma viņiem no mana topošā albuma patīk visvairāk un dziesma "Paņem līdz" pārliecinoši izvirzījās starp atzītākajām. Dziesma ir par manām pārdomām no rīta pamostoties. Par to ko mēs domājam iepriekšējā vakarā un par to, kas notiek reālitātē šodien. Vakardiena ietekmē šodienu."

Dziesmas ierakstā piedalījušies arī ģitārists Mārcis Auziņš, pianists Edgars Znutiņš, basģitārists Māris Mekšs un bundzinieks Raitis Aukšmuksts. Dziesmu producēja Kaža sadarbībā ar Gintu Stankeviču.

Kaža jau ir praktiski pabeidzis darbu pie sava solo albuma, tagad vien atliek sagaidīt, kad pēc gūtajām traumām atlabs visu pārējo dziesmu līdzproducents Gints Stankevičs un varēs salikt visus punktus uz "i", lai vēl šogad iepriecinātu daudzos fanus. Tikmēr grupa turpina uzstāties, bet pats Kaža, kā dziesmu autors, uzsācis sadarbību ar vairākiem jauniem izpildītājiem, sarakstot jaunu dziesmu ne vien LNT šova "Mazo dziesmas Latvijai" dalībniekam Ralfam Liģerim, bet arī ventspilniekam Robertam Pētersonam un dziedošajam policistam Nikolajam Puzikovam.

Dziesma " Paņem līdz" ir lejupielādējama portālā "Doremi.lv": http://www.doremi.lv/index.php?genre=5&artist=687&album=1848&show_album=1

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV