Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

"Kiss Of The Dolls" piedāvā singlu „Prezidents"

Kiss Of The Dolls, 20.06.2011. 10:13

"Kiss Of The Dolls" klausītāju vērtējumam nodo jaunāko singlu "Prezidents".
"Kiss Of The Dolls" piedāvā singlu „Prezidents"

Iedvesma dziesmai "Prezidents" ( http://snd.sc/kxtDmF ) un tās nosaukumam, radusies pēc 28. maija prezidenta Valda Zatlera uzrunas tautai, rosinot atlaist Saeimu. Ņemot vērā, ka tas nebija raksturīgi viņa uzvedībai, kopš viņš ir prezidenta krēslā, šī uzruna pārsteidza lielu daļu Latvijas tautas.

Dziesma, lai arī šķiet runājam tiešā tekstā par šo notikumu, vairāk ir uztverama kā metafora tam, ka cilvēks ne vienmēr ir tāds, kā varētu likties pat pēc ilgāka pazīšanas, un ka dzīve vienmēr ir pilna
pārsteigumu.

Dziesma ierakstīta Ginta Lundberga studijā, turpat arī miksēta un masterēta.

Grupa tuvākajā laikā dziesmai plāno uzņemt arī videoklipu, kura režisors būs Jānis Krīvāns ar radošo apvienību "Prāta Palāta".

Grupa arī publicējusi īsu video atskatu par ieraksta procesu:

Ierakstā piedalījās visi tagadējie Kiss of the Dolls grupas dalībnieki: Šekspīrs - vokāls, ritma ģitāra, taustiņi; Pundurs - otra ritma ģitāra/solo ģitāra; White Ash – basģitāra; Haiders - bungas.

http://www.draugiem.lv/kissofthedolls

http://p3licanwebzine.blogspot.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV