Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

"Fontaine Festival 2011" izsludina grupu sarakstu un uzsāk biļešu pārdošanu

Jānis Enkūzens, 30.06.2011. 14:24

Fontaine Festival 2011 notiks Liepājā no 12. līdz 14. augustam un, kā ik gadu, festivāls koncentrēsies uz profesionālām un interesantām mūzikas apvienībām no vairākām valstīm.
"Fontaine Festival 2011" izsludina grupu sarakstu un uzsāk biļešu pārdošanu

Festivālā uzstāsies Torture Squad (Bra), Mozes Hazy (Fin), Inokentijs Mārpls (Lv), Pienvedēja piedzīvojumi (Lv) , Louie Fontaine & Starlight Seachers (Int), Argies (Arg), Zig zag (Lv), SIA Radikal (Lv), Gaujarts (Lv), Tor Peders Kapell (Swe), Phonomik (Dk), Långfinger (Swe,) Transwagon (Swe), Folke Westside (Fin), Faith Of Merchants (Uk), Evil One (Fr), Impo & The Tents (Swe) , Fab Twins (Lv), Mirta & The Hot Accoustic (Lv), Black Apple Market (Lv), Rebel Riot (Lv), Laime pilnīga (Lv), Rūsa (Lv), The Beat Machine feat. Nils Īle (Dk, Lv), Alis P(Lv), VIPP Basbočka (Lv), Skurkarna (Swe), Free to dream:Spanish jam workshop un RADIO 101 dīdžeji.

Šogad festivāla nosaukums ir "Back in hell", palielinājies ir ne tikai norises dienu, bet arī norises vietu skaits - šovasar mūziķi uzstāsies uz kopumā sešām skatuvēm. Festivāla galvenā skatuve, tāpat kā iepriekš, atradīsies "Gypsy camp" pagalmā. Divas skatuves tiks nodrošinātas klubā "Fontaine palace" un mūzika skanēs arī bāros "Fire bar" un "Prison bar". Jauna - "Acropolis" skatuve, tiks izveidota blakus "Fontaine palace" klubam un visus festivāla vakarus to pieskandinās Barselonas Jam skolas kolektīvs 20 cilvēku sastāvā.

Pirmās 100 biļetes uz visām festivāla dienām ir nopērkamas tikai par 6 latiem, nākamās maksās 8 latus. Biļetes ir pieejamas visās "Biļešu servisa" kasēs un interneta vietnē www.bezrindas.lv.

Publicitātes foto, "Mozes Hazy"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV