Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Latvijā uzstāsies zviedru rokgrupa "Långfinger"

Krista Kalnarāja, 10.08.2011. 12:20

Šajā nedēļas nogalē zviedru rokgrupa "Långfinger" pārtrauks savu darbu studijā, lai pirmo reizi apmeklētu Latviju un Fontaine festivālu.
Latvijā uzstāsies zviedru rokgrupa "Långfinger"

Grupa pašlaik ieraksta savu otro albumu, kuram vēl nav nosaukuma un kas seko kritiķu augsti novērtētajam debijas albumam "Skygrounds". 2010. gadā Zviedrijas valsts radio rokprogramma P3 Rock nosaukusi "Skygrounds" un "Långfinger" kā vasaras lielāko pārsteigumu. Nākamajā albumā kā viesmākslinieks piedalīsies Ebbot Lundberg no slavenās zviedru rokgrupas "The Soundtrack of Our Lives", un albumu paredzēts izdot 2012. gada janvārī.

"Mēs priecājamies būt Latvijā un izmēģināt mūsu jauno materiālu. Mēs vasarā daudz strādājām pie ierakstiem un, kad neesam studijā, tad spēlējam festivālos gan Zviedrijā, gan Vācijā. Mēs bijām uzaicināti uz festivālu Vācijā un saņēmām milzīgu atsaucību, kas mūs ļoti iespaidoja," atklāj ģitārists Kalle Lilja.

Ar savu mūziku, kas salīdzināta ar "Mountain" un "Grund Funk Railroad" mūziku, "Långfinger" atsauc atmiņā Vudstokas sajūtas.

"Festivālam Latvijā ir ļoti liela nozīme mūsu nākotnē, un mēs priecājamies satikt roka slavenības Fontaine festivālā, "saka ģitārists Jesper Pihl.

"Långfinger" uzstāsies Fontaine Palace piektdien, 12. augustā plkst. 22.15

Informācija par festivālu:
http://www.fontaine.lv/festival/lv/program

http://www.soundcloud.com/langfingerband
http://www.myspace.com/langfingerband
http://www.alleycatrecords.se
http://www.recordheaven.net/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV