Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Parka skatuves galvenie mākslinieki – „Remix"

Kristofers Knesis, 19.07.2011. 11:51

Festivālā „Summer Sound Liepāja 2011" uz Parka skatuves uzstāsies astoņdesmitajos gados populārā latviešu supergrupa „Remix". Parka skatuve iezīmēs klasiskā roka vērtības un kļūs par mājvietu daudziem tautā jau sen atzītiem māksliniekiem.
Parka skatuves galvenie mākslinieki – „Remix"

Pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados dibinātā latviešu supergrupa „Remix" pēdējā desmitgadē ir apvienojusies tikai dažām atsevišķām un ekskluzīvām uzstāšanās reizēm. Viena no tām būs festivālā „Summer Sound Liepāja 2011". Uz festivāla Parka skatuves kāps arī citas grupas un mākslinieki, kuru vārdi visiem ir zināmi un komentārus neprasa – Igo, „Linga", „Tumsa & Kaža", Ivo Fomins, „Pienvedēja Piedzīvojumi", „Credo", „Leģions", „Z-Scars" un citi.

Uz Parka skatuves pārsvarā varēs dzirdēt latviešu valodu, tomēr uz tās kāps arī norvēģu rokenrola tradīciju saglabātāji „Wilfred", kuriem šogad klajā nāk debijas albums, kā arī pasaulē populārās rokgrupas „AC/DC" koverversiju grupa no Lietuvas – „AC/DC Tribute", kuras izpildītajām dziesmām vārdus zinās visi rokmūzikas fani.

Festivāls "Summer Sound Liepāja 2011" notiks 22. un 23. jūlijā Liepājas pludmalē un parkā. Uz septiņām tematiski atšķirīgām skatuvēm muzicēs vairāk nekā 50 ārzemju un pašmāju grupas, būs koncerti, ballītes, sporta pasākumi un dejas.

Biļetes var iegādāties visās „Biļešu serviss" kasēs visā Latvijā. Divu dienu festivāla biļete šobrīd maksā 16 latus, bet divu dienu biļete ar ieeju telšu pilsētiņā - 18 latus. ISIC karšu īpašniekiem spēkā atlaides.

Aktuālajai informācijai par festivālu sekojiet līdzi mājas lapā: www.summersound.lv, kā arī sociālajos tīmekļos Draugiem.lv, Twitter un Facebook.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV