Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

„Summer Sound Liepāja" nominēts Eiropas Labākā Jaunā festivāla balvai

EasyGet.lv, 27.10.2011. 09:42

Festivāla „Summer Sound Liepāja" organizētāji ziņo, ka festivāls nominēts Labākā Jaunā festivāla (Best New Festival) balvai kur, pamatojoties uz Eiropas festivālu apmeklētāju balsojumiem, tiks noteikts šī gada Eiropas labākais jaunais festivāls.
„Summer Sound Liepāja" nominēts Eiropas Labākā Jaunā festivāla balvai

Festivāla „Summer Sound Liepāja" rīkotāji aicina balsot par festivālu interneta vietnē http://eu.festivalawards.com un saņemt iespēju laimēt divas biļetes uz visiem uzvarējušajiem Eiropas festivāliem. Nobalsot būs iespējams līdz 6. decembra pēcpusdienai. Uzvarējušie festivāli tiks paziņoti European Festival Awards ceremonijā, kura notiks nākamā gada 11. janvārī Nīderlandē.

„Festival Awards Europe" ir organizācija, kas katru gadu, pēc balsotāju un žūrijas vērtējuma, apbalvo Eiropas labākos festivālus ar mērķi veicināt lielu, mazu, jaunu un arī jau sevi pierādījušu festivālu atpazīstamību. Visiem balsotājiem ir iespēja piedalīties izlozē, kuras uzvarētājs tiks pie divām biļetēm uz visiem savās kategorijās uzvarējušajiem festivāliem.

Festivāls „Summer Sound Liepāja" šī gada 22. un 23 jūlijā Liepājā notika pirmoreiz. Katrā dienā festivālu apmeklēja ap 20 000 cilvēku. Nākošgad festivāla vārti vērsies 6. jūlijā plkst 17:00, un festivāls notiks līdz 8. jūlija plkst. 6:00 rītā. Biļetes uz nākamā gada festivālu ir pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs jau šobrīd.

Foto (c) Ruslans Šuļga

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV