Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Aizvadīts pirmais festivāls „Summer Sound Liepāja 2011"

„Summer Sound Liepāja 2011" Sabiedrisko attiecību birojs, 25.07.2011. 09:34

Festivāla „Summer Sound Liepāja 2011" organizētāji pasākumu vērtē kā izdevušos un ir apņēmības pilni to organizēt arī nākošgad. „Pirmajā gadā esam pierādījuši, ka, strādājot labā komandā un ar ieinteresētību no tehniskā personāla puses, kas nodrošināja visas festivāla teritorijas iekārtošanu un uzturēšanu, var paveikt daudz" – atzīst festivāla idejas autors un organizētājs Uldis Akselrods.
Aizvadīts pirmais festivāls „Summer Sound Liepāja 2011"

Galerijas:

Prognozes, ka festivālu katrā dienā apmeklēs 20 tūkstošu skatītāju, ir piepildījušās par spīti nepastāvīgajiem laika apstākļiem. Šobrīd tiek precizēts, cik biļetes tika nopirktas festivāla otrajā dienā, kas ļaus noteikt apmeklētāju kopējo skaitu.

Prieks, ka cilvēki novērtējuši festivāla teritorijas izvietojumu un labprāt atpūtās arī Jūrmalas parka daļā. Tieši iespēju patverties no spēcīgāka lietus un vēja, kā arī klusinātā atmosfēra un muzikālais sniegums uz parka skatuvēm, bija tas, kas nodrošināja atpūtas daudzveidību.

Festivāls Liepājai piesaistīja pozitīvu uzmanību, jo uz pasākumu ieradās cilvēki no citām Latvijas pilsētām, kā arī ārvalstīm.

Festivāla salīdzinoši lētās biļešu cenas daļai cilvēku ļāva izmantot iespēju ierasties Liepājā, lai apciemotu draugus, radus, kā arī apskatīt Liepāju un tās tuvējo apkārtni, apmeklēt restorānus un kafejnīcas. Daudzi pirmo reizi ieraudzīja Liepājas skaisto jūrmalu.
Festivāla organizētāji saka lielu paldies ikvienam, kas palīdzēja šim festivālam noritēt veiksmīgi. Izvērtējot kļūdas un apmeklētāju ieteikumus, nākošgad festivāls „Summer Sound Liepāja" atkal aicinās apmeklētājus!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV