Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

"Radiohead" domā par koncertiem

Mārtiņš Zviedris, 28.07.2011. 13:03

Pārsteiguma sagādāšana šā gada Glāstonberijas festivāla apmeklētājiem – negaidīta parādīšanās uz Parka skatuves – iedvesmojusi jauniem koncertplāniem, "BBC 6" nenoliedz britu grupas bundzinieks Filips Selvejs.
"Radiohead" domā par koncertiem

Uz jautājumu, vai pēc uzstāšanās Glāstonberijā grupa domā par citiem koncertiem, Selvejs atbildēja: "Pašlaik tieši par to runājam. Uzstāties bija satraucoši, un mums ir vēl ko piedāvāt," sola mūziķis, izjūtas nesenākās koncertēšanas laikā raksturojot: "Jutāmies kā no jauna piedzimuši."

Pēdējos gados "Radiohead" uzstāšanos nav bijis daudz, un tās citu no citas atdala prāva laika atstarpe. Kāpšana uz Glāstonberijas skatuves bija grupas pirmais publiskais uznāciens pēdējos 18 mēnešos, dzimtenē – pirmais kopš 2009. gada Līdsas un Redingas festivāla. "Radiohead" pēdējā turneja ar daudziem brīvdabas koncertiem Apvienotajā karalistē notika 2008. gadā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV