Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Sākas biļešu tirdzniecība uz Moijas Brenanas koncertu

EasyGet.lv, 07.10.2011. 09:28

No šodienas tirdzniecībā pieejamas biļetes uz Moijas Brenanas (Moya Brennan) koncertu "Irish Christmas", kas norisināsies 2.decembrī Kongresu namā plkst. 19:00, informē Live Music Agency. Biļešu cena līdz 15. oktobrim – 15 LVL. Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā un interneta lapā www.bilesuserviss.lv.
Sākas biļešu tirdzniecība uz Moijas Brenanas koncertu

CNN Moiju Brenanu dēvē par Ķeltu mūzikas pirmo lēdiju. Un ne velti, jo īru tradīcijās sakņotā mūzika ir viņai atnesusi EMMY un Grammy apbalvojumus kā arī klausītāju atzinību ar vairāk kā 20 miljoniem pārdotu albūmu.

Savu muzikālo karjeru Moija Brenana sāk 1970.gadā grupas Clannad sastāvā. Clannad tulkojumā no ķeltu valodas nozīmē "ģimene" un zīmīgi, ka visi grupas dalībnieki jau sākotnēji bija saistīti radniecības saitēm. 1980 gadā Clannad sastāvam uz laiku pievienojas arī Moijas māsa ko vēlāk pasaule iepazīs kā Enju (Enya). 1999.gadā Clannad nostiprina savas īru nacionālā zīmola statusu iegūstot Grammy balvu kategorijā labākais "New Age" albūms.

Savas karjeras gaitā Moija Brenana ir sadarbojusies ar tādiem mūziķiem kā Bono, Van Morrison, Robert Plant, Paul Yang, Ronan Keating un citiem.

Atgādinam, ka vēl aizvien pieejamas biļetes arī uz Joe Sampla Trio feat. Randy Crawford LNO 31. oktobrī un ģitārspēles virtuoza Ala Di Meolas koncertu LNO 19. decebrī.

www.livemusicagency.lv
www.draugiem.lv/livemusicagency
http://twitter.com/#!/LiveMusicAgency
www.facebook.com/pages/Live-Music-Agency/222370431147804

Foto: Moija Brenana. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV