Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Jau šonedēļ Rīgā koncertēs Moija Brenana

EasyGet.lv, 28.11.2011. 11:09

Clannad balss un viena no ievērojamākajām īru mūzikas pārstāvēm Moija Brenana (Moya Brennan) jau nedēļas nogalē viesosies Rīgā 2010/2011. gada tūres ietvaros ar programmu "An Irish Christmas" (Īru Ziemassvētki), 2. decembrī sniedzot koncertu Rīgas Kongresu namā.
Jau šonedēļ Rīgā koncertēs Moija Brenana

„Ziemassvētki man ir ļoti īpašs laiks, un es gribu radīt īpašu atmosfēru ar ziemassvētku dziesmām" – saka Moija. Taču viņa sola daudz vairāk nekā Ziemassvetku atmosfēru. Koncerta laikā tiks spēlētas arī grupas Clannad populārākās dziesmas.

Moijas Brenanas grupas sastāvā spēlē vairāki Īrijā pazīstami mūziķi, tostarp arī Cormac De Berra, ko viņa pati uzskata par vienu no lābākajiem arfas spēlētājiem Īrijā. Jautāta par viņu radīto mūziku, Moija saka: „Tajā, kā mēs muzicējam, ir kaut kas īpašs, kas aizskar klausītāju sirdis, liek viņiem piesist ritmu. Mūsu mūzika rada smaidu cilvēku sejās".

Ķeltu mūzikas pirmā lēdija ir saņēmusi EMMY un Grammy apbalojumus kā arī klausītāju atzinību ar vairāk kā 20 miljoniem pārdotu albūmu. Kā vēlviens nozīmīgs Moijas Brenanas nopelns, mināma viņas dalība vairāku pilnmetrāžas filmu skaņu celiņu veidošanā, šajā sarakstā gozējas tādi lieldarbi kā Titāniks, Karalis Arturs. Kā arī Robina Huda TV ekranizācijā, kuru noteikti atminas arī daļa latvijas skatītāju.

Koncerta organizatori Live Music Agency informē, ka koncerts notiks divās daļās. Pēc koncerta Moija Brenana veltīs laiku saviem faniem, kā arī dalīs autogrāfus.

Koncerta sākums - plkst. 19:00. Biļetes pieejamas Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā. Biļešu cena līdz 1. decembrim - 25 LVL, 2. decembrī - 30 LVL.

Papildu informācija:
www.livemusicagency.lv
www.draugiem.lv/livemusicagency
http://twitter.com/#!/LiveMusicAgency
www.facebook.com/pages/Live-Music-Agency/222370431147804

Foto: Moija Brenana. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV