Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Fanu reiss uz Andrea Bočelli un The Offspring koncertiem Tallinā

Easyget.lv, 13.03.2014. 14:12

Tallinas Dziesmu svētku estrādē 27.-28. jūnijā otro reizi notiks mūzikas festivāls Tallinn Star Weekend jeb Tallinas Zvaigžņu nedēļas nogale. Uz katras dienas koncertiem turp dosies Fanu reiss no Rīgas populāru vietējo mūziķu pavadībā.

Tallinn Star Weekend Fanu reiss 27. jūnijā apmeklēs The Offspring, Leningrad un Lordi uzstāšanās, savukārt 28. jūnijā Fanu reisā aicināti doties tie, kas vēlas dzirdēt dziedātāja Andrea Bočelli uzstāšanos. Fanu reisu uz festivāla 1. dienas programmu pavadīs un autobusā par muzikālu gaisotni rūpēsies latviešu mūziķis Andris Kivičs, bet 2. dienas koncerta apmeklētājus pavadīs Mārtiņš Ruskis. Mūziķi ceļā atraktīvā veidā palīdzēs uzzināt vairāk par apmeklējamo koncertu izpildītājiem, kā arī paši sniegs muzikālus priekšnesumus.

Tallinn Star Weekend pirmoreiz notika 2013. gadā, kad festivālā viesojās un uzstāšanās sniedza sers Eltons Džons, Jose Carreras, Sophie Ellis Bextor un citi mūziķi. 2014. gadā festivāla pirmā diena veltīta rokmūzikai, un tajā koncertēs līdz šim pie mums uzstāšanās nesniegusī amerikāņu pankroka grupa The Offspring, Eirovīzijas veiksminieki no Somijas grupa Lordi un krievu rokgrupa Leningrad. Savukārt 2. dienā šovasar vienīgo koncertu Baltijas valstīs sniegs itāliešu tenors, dziedātājs un komponists, neredzīgais mūziķis Andrea Bočelli. Festivālu organizē koncertaģentūra EM Concert.

Fanu reiss ir aģentūras magicFIB organizēts izklaides pasākums ceļā, kas ērti, aizraujoši un ekonomiski ļauj apmeklēt koncertus un festivālus ārpus Latvijas, sauszemes braucieniem izmantojot muzikālām aktivitātēm pielāgotus autobusus, bet uz Skandināvijas valstīm dodoties arī ar ātrkuģi, kurš Fanu reisa vajadzībām vairākkārt veicis ekskluzīvu nakts reisu atpakaļceļā. Fanu reisa dalībnieki nenakšņo valstīs, kur notiek pasākums, bet uzreiz pēc tā dodas mājup. Fanu reisa dalībnieka biļetē ietverta gan apdrošināšana, gan uzkodas un atspirdzinoši dzērieni ceļā. Savukārt uz koncertiem, kuru biļetes nav pieejamas tirdzniecībā kādā no tīkliem Latvijā, tiek piedāvāts Fanu reisa komplekts, kas ietver koncerta biļeti. Informācija un biļetes www.fanureiss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV