Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Iznācis Raimonda Paula albums „Nospēlē manu dzīvi!"

EasyGet.lv, 21.12.2011. 12:02

Iznācis jauns Maestro Raimonda Paula albums - „Nospēlē manu dzīvi!", informē Linda Liepiņa. Pirmo reizi albuma ierakstā dzirdama arī paša komponista balss, kas ievada klausītāju Maestro jaunības atmiņās. 16 albumā dzirdamās Raimonda Paula oriģinālkompozīcijas ir veltījums komponista jaunības draugam, gleznotājam Leo Koklem (1924 – 1964).
Iznācis Raimonda Paula albums „Nospēlē manu dzīvi!"

Galerijas:

„Nospēlē manu dzīvi," – tā Raimondam Paulam sapnī lūdzis viņa draugs Koklīte, un savā jaunajā albumā Maestro to dara. Šī atmiņām veltītā mūzika mūs iesēdina laika mašīnā un aizved uz tiem laikiem, kad abi mākslinieki vēl bija jauni, neprātīgi un cerību spārnoti. Šajā albumā Maestro atainojis 50. gadu šķīstās bohēmas dzīves ainas harizmātiskā Koklītes dzīvoklī un iemūžinājis tā laika mūzikas atmosfēru.

Šīs personiskās atmiņas iemūžinātas Raimonda Paula 16 komponētajās oriģinālkompozīcijās ar dzejnieces Liānas Langas un Ingas Ābeles vārdiem, ko izdzied solisti Ieva Kerēvica un Intars Busulis. Ierakstā dzirdami gan liriski mīlas stāsti („Vai sapņoju, ka mīlu Tevi"), gan jautras draugu dziesmas („Uz „Skapi""), balādes un jaunības slavinājuma himnas.

Albuma ierakstā piedalījušies arī mūziķi Andris Grunte (bass), Mārcis Auziņš (ģitāra), Gints Pabērzs (saksofoni), Māris Briežkalns (perkusijas), Raimonds Macats (taustiņinstrumenti) un vokālais trio „Limonāde" (Kristīne Tkačuka, Ieva Katkovska un Iluta Valtere). Albums izdots pateicoties „Latvijas Gāzes" atbalstam, izdevējs – Mūsdienu Mūzikas Centrs (MMC).

Pateicoties Latvijas Gāzes atbalstam jaunais albums tiks dāvāts Latvijas novadu lielākajām bibliotēkām.

Albums jau pieejams mūzikas veikalos „Random" un „Upe". Šis un citi MMC producētie albumi iegādājami arī internetā Amazon.com, iTunes, u.c.

Foto: Raimonds Pauls albums prezentācijā Latvijas Radio 1. studijā. Foto (c) Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV