Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Roberto Rodriguez uzstāsies pasākumā "Amber Muse Gathering"

EasyGet.lv, 09.01.2012. 11:07

Promouteri Amber Muse 13. janvārī klubā Kino piedāvā pirmo lielo šā gada pasākumu. Galvenais pasākuma viesis būs Roberto Rodriguez (pazīstams arī kā Manolo) no Somijas, ar kuru kopā kluba Showroom zālē uzstāsies Bogdan Taran, Max Lomov un DJ Dmi3; par vizualizācijām gādās CBETOMUSIC.
Roberto Rodriguez uzstāsies pasākumā "Amber Muse Gathering"

Roberto Rodriguez ir daudzpusīgs, spāņu-somu izcelsmes mākslinieks. Elektroniskās mūzikas lauciņā viņš darbojas jau vairāk kā desmit gadu, un strādā ar dažādiem virzieniem: sākot no acid house un Detroitas techno līdz italo-house un new disco. Mākslinieka pazīstamākie pseidonīmi ir Manolo un Acid Kings. Ja 2010. gadā Rodriguez remiksēja vairāk nekā 20 citu izpildītāju melodijas, tad pērnais gads iezīmējas ar gandrīz visiem viņa skaņdarbiem. Janvārī tika izdota viņa jaunas skaņu ierakstu kompānijas Serenades vinila plate "Manolesque EP", gada vidū Fina Records paspārnē parādījās EP "Thinking of You", savukārt rudenī ar Manolo pseidonīmu Rodriguez izdeva Corona pazīstamā hita "Night Rhythm '11" kaverversiju (līdz tam tas pastāvēja tikai koncertversijā). Visi trīs skaņdarbi kļuva par bestselleriem tiešsaistes pārdošanā visā pasaulē. 2011. gada beigās Roberto Rodriguez sāka strādāt pie autoralbuma, no kura pirmos skaņdarbus viņš atskaņos jau 13. janvāra pasākumā.

Kopā ar viesi kluba Showroom zālē spēlēs Bogdan Taran, Max Lomov un DJ Dmi3, savukārt Mainroom zālē hip-hop un r'n'b mūziku spēlēs DJ Roberto. Par videoinstalācijām parūpēsies CBETOMUSIC.

"Amber Muse Gathering" pasākums notiks no 23:00 līdz 6:00. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā – bezmaksas visas nakts garumā, pārējiem – 3 Ls. Pieteikties viesu listē var, sūtot vārdu un uzvārdu uz e-pastu info@ambermuse.com (līdz 21:00 pasākuma dienā) vai uz guest-list@clubkino.lv (līdz 23:00 pasākuma dienā) vai arī pierakstīties Facebook viesu sarakstā.

Atbalsta: tekila "El Jimador", veikals-restorāns Vinometr (Antonijas ielā 13), viesnīca Elizabete Design Hotel (Dzirnavu ielā 2), Nightlife.lv, Intelligent Magazine, DanceRadio.lv.

Roberto Rodriguez izpilda Manolo hītu "Night Rhythm '11" Flow festivālā Helsinkos:

Roberto Rodriguez runā par savu gaidāmo vizitu Rīgā:

Informācija par mākslinieku:
www.robertorodriguez.fi
www.myspace.com/robertorgz
www.soundcloud.com/robergz
www.residentadvisor.net/dj/robertorodriguez

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV