Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Roberto Rodriguez Amber Muse pasākumā uzstāsies „dzīvajā"

EasyGet.lv, 10.07.2012. 14:30

14. jūlijā klubā „First Daça", Andrejostas ielā 4, notiks otrais Amber Muse komandas sērijas „This Is A Test, Only A Test" pasākums. Par galveno viesi kļūs Serenades Records šefs, radio vadītājs un talantīgais mūziķis Roberto Rodriguez no Somijas. Pasākumā viņš uzstāsies jaunā albuma „Dawn" pasaules tūres ietvaros.

Viens no pēdējo gadu veiksmīgākajiem Skandināvijas nu-disco un house producentiem Roberto Rodriguez pēc Amber Muse promouteru uzaicinājuma viesojies Rīgā jau divas reizes. 2011.gada sākumā viņš izveidoja savu ierakstu izdevniecību Serenades. Katra no viņa uz Serenades izdotajām relīzēm ir iekļuvusi pasaules vadošo online veikalu pārdošanas topu pirmajos desmitniekos. Neskatoties uz to, ka autora karjera sākās vairāk nekā pirms 10 gadiem un izdotās mūzikas nav maz, tikai 2012. gada pavasarī Roberto ierakstīja debijas albumu „Dawn". 14. jūlijā uz Amber Muse ballīti viņš ieradīsies, lai sniegtu dzīvo priekšnesumu diska atbalsta pasaules tūres ietvaros.

Galveno viesi ar saviem melodiskajiem un deju setiem papildinās Bogdan Taran, Max Lomov un ZaZzy. Ballītes vizualizācijas no Mlada.

Galdiņu rezervēšana: +371 26540555. Sākums plkst. 23:00. Ieeja: VIP cards, face control, dress code.



www.facebook.com/RobertoRodriguezDJ
www.facebook.com/AmberMuseRec
www.facebook.com/first2012

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV