Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Roberto Rodriguez spēlēs šī gada pēdejā Amber Muse pasākumā

Bogdan Taran, 08.12.2010. 12:40

Sestdien, 18.decembrī, Rīgas skaņuierakstu leibls Amber Muse ar brenda Jägermeister atbalstu rīkos šajā gadā pēdējo Amber Muse Gathering sērijas ballīti. Kā galvenais viesis uzstāsies dīdžejs un producents Roberto Rodriguez no Somijas. Latviju pārstāvēs Bogdan Taran un Max Lomov, bet par vizuālo noformējumu parūpēsies CBETOMUSIC dalībnieki.
Roberto Rodriguez spēlēs šī gada pēdejā Amber Muse pasākumā

Amber Muse gada fināla pasākuma hedlainera Roberto Rodriguez vārds organiski iederas lielisko ziemeļu producentu starpā – ne tikai tāpēc, ka viņš tik tiešām ir skandināvs (piedzimis Helsinkos spāņa un somietes ģimenē), bet arī pateicoties savai augsti profesionālai attieksmei un daudzu gadu ieguldījumam Ziemeļu valstu skatuves dzīvē. Roberto radošā bagāžā ir ne tikai relīzes tādu skaņu ierakstu kompāniju kā Compost, Freerange, Laka, Sonarkollektiv, Plastic City, 2020 Vision, Delusions of Grandeur un Moodmusic paspārnē, viņš arī dibināja vairākus dažādu mūzikas virzienu projektus: Acid Kings acid-house mīļotājiem, Robbyn Rhodes un Track'n'Field atslābināto ritmu tendencē, Future Beat Investigators Detroita mantojuma tradīcijās un Bermuda Projects, kas atgriež klausītājiem italodisco skanējumu. 2010.gadā Roberto Rodriguez remiksēja 20 citu mākslinieku skaņdarbus, un starp pēdējo trīs gadu hit-singliem – viņa skaņuplates ar vokālistu Max'C, kurš ir pazīstams ar sadarbību ar Axwell.

Amber Muse Gathering 18.decembrī kļūs par astoto šīs sērijas ballīti 2010.gadā. Iepriekšējos septiņos pasākumos, kuri notika dažādos Rīgas baros, kopā ar Amber Muse rezidentiem Bogdanu Taranu, Maksu Lomovu un ZaZzy uzstājas tādi ārzemju viesi kā Chopstick (Berlīne), Santi Touch & Reverse (Lietuva) un dīdžeji no Latvijas: Ksenia Kamikaza, Solid DJ Team, Ze Ivarzz, Dmi3 & Discomethod, DJ Bash un Rudice.

Video-projekciju veidošana 18.decembra pasākumā būs pilnīgi CBETOMUSIC dalībnieku varā, kuri piedāvās vel vienu projekcijas virsmas izvietošanas risinājumu. Latviju pasākumā pārstāvēs DJi Bogdan Taran un Max Lomov.

Amber Muse Gathering ar Jägermeister atbalstu ilgs no 22:00 līdz 04:00. Ieeja pēc viesu saraksta vai ar flyer līdz 23:00 – bezmaksas, pēc tam – 3 Ls, pārējiem – 7 Ls. Ierakstam viesu sarakstā sūtiet vārdus un uzvārdus uz info@ambermuse.com (līdz 18.decembrim, plkst. 18:00).

Atbalsts: Capital FM, restorāns "Palete" (Gleznotāju iela 12/14), Albert Hotel, DanceRadio.lv, ind-ex.lv, Nightlife.lv.

Vairāk info par galveno viesi:
www.robertorodriguez.fi
www.myspace.com/robertorgz
www.soundcloud.com/robergz
www.residentadvisor.net/dj/robertorodriguez

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV